Tipsa en kompis

2018-10-23

Här är prislappen på supertalangen

Jack Lahne har fått sitt allsvenska genombrott den här säsongen.Enligt SportExpressens uppgifter kräver Brommapojkarna omkring 15 miljoner kronor för jättetalangen, vilket gör att allsvenska klubbar kan glömma 16-åringen.Istället talar allt för att en utlandsflytt blir verklighet redan i vinterfönstret.- Det är många utländska klubbar här redan, säger Brommapojkarnas manager Roberth Björknesjö.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Brommapojkarna

Grundat år: 1942

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 26 November

AFC skyldiga Skatteverket miljoner

AFC Eskilstuna vann kvalet mot Brommapojkarna och kommer att spela i Allsvenskan nästa år. Men klubben är fattig och har skulder till Skatteverket på mer än tre miljoner kronor.

Tipsa en kompis

Sunday 25 November

AFC tillbaka i Allsvenskan

AFC Eskilstuna är tillbaka i Allsvenskan. Bajram Ajeti startade säsongen i just Brommapojkarna – han avslutade den med att på en frispark skjuta ner BP i Superettan. Det krävdes därmed bara ett år nere i Superettan innan laget kunde ta sig tillbaka svensk fotbolls finrum.

Tipsa en kompis

Thursday 22 November

BP:s viktiga seger – i jakt på allsvenska kontraktet

De avslutade allsvenskan med två raka segrar.Nu har Brommapojkarna kopplat ett tungt grepp om det allsvenska kontraktet 2019.Superlöftet Jack Lahne frälste stockholmarna i den första kvalmatchen borta mot AFC.

Tipsa en kompis

Thursday 22 November

17-åring ger Brommapojkarna ledningen i kvalet

Tolv minuter. Längre än så behövde inte 17-årige Jack Lahne innan han gav Brommapojkarna ledningen i den första kvalmatchen mot AFC Eskilstuna.

Tipsa en kompis

Wednesday 21 November

BP-tränaren: ”Finns ett enorm intresse för Jack”

Brommapojkarnas tränarbyte har gett Jack Lahne ett stort genombrott under den fotbollsallsvenska hösten.
17-åringen är en av BP:s nyckelspelare inför kvalet mot AFC Eskilstuna.
– Det finns ett enormt intresse för en sådan kille som Jack är, säger BP:s tränare Roberth Björknesjö.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

BP tog kvalplatsen – Dalkurd åker ur

Brommapojkarnas dröm om allsvenskt spel även nästa år lever – medan Dalkurd får spela i superettan.17-årige Jack Lahne var en av BP:s förgrundsfigurer när Trelleborg besegrades med 3–0.Nu väntar kvalspel mot AFC Eskilstuna.

Tipsa en kompis

Monday 5 November

Elfsborg förlorade i Bajramis sista match

Elfsborg spelade för Emir Bajrami som avslutade sin karriär på Borås Arena.Det höll i en halvlek då hemmalaget hade en 1–0-ledning, men i andra halvlek gjorde Brommapojkarna två mål och har nu en stor chans att få kvala sig kvar i allsvenskan.– Nu ska vi försöka ta tillvara på det här läget, säger BP:s tränare Roberth Björknesjö till C More efter 2–1-segern.

Tipsa en kompis

Monday 5 November

BP tog sista chansen efter stark vändning

Brommapojkarna är ett steg närmare kvalspel.Efter en sensationell vändning till 2-1 borta mot Elfsborg ser laget ut att undvika direkt nedflyttning.