Tipsa en kompis

2018-11-06

Svensken sågas stenhårt: ”Inte råd med lyxspelare”

Tobias Sana lämnade Malmö FF för danska AGF.Han har gjort tre mål på åtta startmatcher den här säsongen men inför fredagens möte med Bröndby sågas han rejält.– Hans attityd sticker ut och man lägger märke till en spelare som slår ut med armarna och inte tar hemjobbet, säger den tidigare landslagsspelaren Stig Töfting som nu är expert hos Ekstrabladet.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Qviding

Grundat år: 1987

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 7 April

Stjärnans hjärnsläpp – kastar jackan i ilska

Blytung förlust för Arsenal i kampen om CL-platserna.Mitt i 1-0-förlusten mot Everton uttryckte Mesut Özil sin ilska – när han kastade sin jacka mot Marco Silva.

Tipsa en kompis

Friday 14 December

Svaret: ”Jag blev inte alls överkörd”

Tillbaka till 4-4-2 och ett rakare spel – det gav IFK Göteborg nytt allsvenskt kontrakt.Nu svarar Blåvitts tränare Poya Asbaghi på hur han upplevde situationen när klubben tog in trotjänarna Jonas Olsson, Hjalmar Jonsson och Hannes Stiller för att ta sig ur krisen.– Jag blev inte alls överkörd, säger han i podcasten 3-5-2.

Tipsa en kompis

Monday 10 December

Ikonerna blir kvar i Blåvitt

GÖTEBORG. Hannes Stiller, 40, och Hjalmar Jonsson, 38, stannar i IFK Göteborg.Men sannolikt inte i teamet runt Poya Asbaghi, 33.– Det har aldrig varit något snack om att vi ska fortsätta i A-laget, säger Stiller.

Tipsa en kompis

Friday 12 October

”Jag vill göra Blåvitt till ett storlag igen”

IFK Göteborg sparkade Mats Gren tidigare i veckan och ersatte honom med Jonas Olsson. Samtidigt är både Hjalmar Jonsson och Hannes Stiller nya i ledarstaben.Nu uttalar sig Blåvitt-profilen Gustav Svensson om utvecklingen i klubben och chanserna till att återvända.– Självklart kommer det bli lite annorlunda nu med tanke på att jag haft kontakt med Mats Gren, säger Svensson.FÅ BÄST KOLL: Följ IFK Göteborg – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Thursday 11 October

Sparkades av kompisen – blir hans chef i Blåvitt

GÖTEBORG. För två år sedan fick Jonas Olsson, 48, sparken av Hannes Stiller, 40, i Ljungskile SK.Nu återförenas de båda när Olsson blir Stillers chef i IFK Göteborg.– Det är den världen vi lever i, konstaterar Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Wednesday 10 October

”Naturlig lösning, varit för mycket negativt”

GÖTEBORG/STOCKHOLM. IFK Göteborg agerar efter krisen.På en presskonferens meddelar klubben i dag att sportchefen Mats Gren får sparken.– Det har blivit oerhört mycket fokus på honom som person, något som också lett till mycket negativa rubriker kring föreningen, säger klubbdirektören Max Markusson.Han ersätts av Jonas Olsson.Dessutom kommer Hjalmar Jonsson och Hannes Stiller in som nya assisterande tränare.

Tipsa en kompis

Sunday 23 September

Ilskan – efter det regelvidriga målet

Everton skapade nog för att ta poäng.Men fick se sig besegrade av Arsenal efter två mardrömsminuter och ett regelvidrigt mål av Pierre-Emerick Aubameyang.– Det är solklart, säger Evertons tränare Marco Silva.Se höjdpunkterna i spelaren ovan.

Tipsa en kompis

Friday 14 September

Skandal i Premier League: Klubben kan få poängavdrag

Premier League-ledningen har startat en utredning av Everton.Anledningen är att klubben ska ha använt sig av otillåtna metoder under rekryteringen av tränaren Marco Silva.