Tipsa en kompis

2018-11-07

Lindahl: Englands väg inte enbart positiv

England har på kort tid gått från medelmåttig damfotbollsnation till att bli en av de riktiga giganterna. Men den engelska utvecklingen är inte enbart eftersträvansvärd, säger Hedvig Lindahl.
– När det gäller samhällets syn på fotbollen har vi i Sverige kommit otroligt mycket längre, säger Chelseamålvakten till TT.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Chelsea

Grundat år: 1905

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:04

Malmö FF tvingas flytta mellan Chelsea-mötena

På tisdagen kom det definitiva beskedet.Malmö IP blir inte spelbar till premiären av svenska cupens gruppspel – vilket gör att så väl FC Rosengård som Malmö FF måste flytta sina matcher.– Det är definitivt klart att vi spelar vår match mot Degerfors den 17:e februari i Lund, säger Patrik Jandelin, evenmangsansvarig i Malmö FF.

Tipsa en kompis

Monday 21 January

Bekräftat: Jens Fjellström lämnar Malmö FF

Jens Fjellström lämnar sin tjänst i Malmö FF.Den assisterande tränaren kommer under en övergångsperiod att arbeta med förberedelserna inför mötet med Chelsea innan Fjellström definitivt lämnar klubben.– Jag har gillat varje dag på jobbet men känner att det är dags för mig att söka en ny utmaning.

Tipsa en kompis

Monday 21 January

Krisen: "Är i krig mot sina spelare”

Det stormar i Chelsea just nu.Efter förlusten mot lokalrivalerna Arsenal gick tränaren Maurizio Sarri till verbalt frontalangrepp mot sina egna spelare – en taktik som ifrågasätts.

Tipsa en kompis

Saturday 19 January

Arsenal vann – efter det märkliga målet

Arsenal vann derbyt mot Chelsea med 2-0.Laurent Koscielny stängde matchen genom att skicka in bollen med axeln.Samtidigt oroas laget över skadan på Hector Bellerin – som fick bäras ut på bår.

Tipsa en kompis

Saturday 19 January

JUST NU: Man rånades på MFF-biljetter

Under natten har MFF-supportrar köat för att säkra en biljett till Malmös möte med Chelsea. Biljetterna började säljas klockan 10.En kvart senare rånades en man i 50-årsåldern på sina biljetter precis utanför stadion, enligt en anmälan till polisen.

Tipsa en kompis

Friday 18 January

Årspremiär – då förberedde Rösler för nytt EL-gruppspel

En månad kvar till stormötet mot Chelsea på Stadion.Då avslutade Uwe Rösler en infernalisk träningsvecka med årets första match – allt för att MFF ska vara så starkt det bara går i Europa League-kvalet i sommar.–På 57 dagar till sommaren kan vi komma att spela 17 matcher. Vi måste förbereda oss för den situationen, säger Rösler.

Tipsa en kompis

Friday 18 January

”Chelsea har missat sin officiella deadline”

Chelsea planerar att ta in Gonzalo Higuain för att få i gång målskyttet.Men enligt Daily Mail har London-klubben åkt på en liten motgång.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 January

Uppgifter i natt: Jätteaffären klar

Chelsea har hittat sin spjutspets, enligt uppgifter.I och med värvningen drar de i gång en rejäl värvningskarusell bland storklubbarna.FÅ BÄST KOLL! Följ Chelsea – direkt i Messenger