Tipsa en kompis

2018-11-07

Kan nobba Djurgården – för klubb utomlands

Özcan Melkemichel har tidigare sagts vara detaljer ifrån att skriva nytt kontrakt med Djurgården.Men nu kan tränaren lämna klubben.En klubb från Iran jagar Melkemichel och parterna planerar att träffas i Istanbul för att diskutera ett kontrakt.– Jag är uppdaterad om situationen kring Özcan, mer vill jag inte säga just nu, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:37

Lämnar Djurgården: ”Har dykt upp möjligheter”

Djurgården och Özcan Melkemichel går skilda vägar efter två säsonger.
Tränaren har tackat nej till en förlängning i klubben.
– Det har dykt upp möjligheter för mig och i slutändan har det fått mig att ta det här beslutet, säger han.

Tipsa en kompis

10:48

Özcan Melkemichel lämnar Djurgården

Özcan Melkemichel lämnar Djurgården.Enligt SportExpressens uppgifter blir det ingen fortsättning i klubben för tränaren - något som väntas bli officiellt inom kort.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

Kebba Ceesay lämnar Dalkurd – klar för Sirius

Sirius har gjort klart med försvararen Kebba Ceesay, meddelar den fotbollsallsvenska klubben på sin webbplats. 30-åringen, som närmast kommer från Dalkurd, har tecknat ett treårsavtal.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

Kritik efter scenerna: ”Det gör ont i hjärtat”

Andreas Isaksson är en av de största målvakterna inom svensk fotboll med sina 133:e landskamper. I söndags avslutade han sin spelarkarriär.Men under Fotbollsgalan hyllades han inte.– Det gör ont i ett djurgårdshjärta när man inte hyllar en målvakt som har 133 landskamper, säger Djurgårdens sportchef Bosse Andersson.LÄS MER: Här är alla vinnare på Fotbollsgalan 2018

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Isaksson hyllades i sista matchen

Andreas Isaksson har gjort sin sista match för Djurgården. 37-åringen avslutade sin fotbollskarriär med en hemmaseger mot Sirius. Efter matchen hyllades han av publiken på hemmaplan.

Tipsa en kompis

Sunday 11 November

Isaksson höll nollan – i karriärens sista match

En framgångsrik fotbollskarriär har nått sitt slut.Andreas Isaksson gjorde under söndagen karriärens sista match –och höll nollan när Djurgården besegrade Sirius med 1-0.Efter matchen hyllades han med stående ovationer från läktarna.

Tipsa en kompis

Tuesday 6 November

Duon tvingas till operation

GÖTEBORG. André Calisir och Robin Söder har dragits med skadebekymmer.Nu står det klart att de båda Blåvitt-spelarna kommer att opereras.– För att få med dem båda i full träning så snart som möjligt kommer vi redan nu att åtgärda skador som de haft en längre tid, säger Blåvitts fysioterapeut Calle Persson.

Tipsa en kompis

Monday 5 November

Klart: Dalkurd sämst i allsvenskans historia

Mardrömsdag för Dalkurd.Inte nog med att man förlorade med 1-2 hemma mot Djurgården på tilläggstid.I och med 768 åskådare på läktarna är klubben också sämst i allsvenskans historia – när det kommer till publiksnitt.