Tipsa en kompis

2018-11-07

Cristiano Ronaldo bröt torkan – med drömmål

Måltorkan i CL är över.Cristiano Ronaldo stod för ett drömmål när han skickade in 1-0 mot Manchester United.– Vilket klassavslut från Ronaldo. Lindelöf hänger inte med, säger kommentatorn Henrik Strömblad i Viasat.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Real Madrid

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:43

Uppgift: Han petas på grund av sin övervikt

Han har vunnit flera Champions League-titlar med klubben och varit en grundpelare i startelvorna.Men nu har Marcelo hamnat på bänken i Real Madrid – på grund av sin vikt.

Tipsa en kompis

11:34

Ronaldo erkände i rätten – domen klar

För andra gången på två år har den portugisiske fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo ställts inför rätta för skattefusk i en spansk domstol.

Tipsa en kompis

11:01

Ronaldo erkände skattefusk – fick dryga böter

Cristiano Ronaldo har erkänt skattebrott och ska nu betala motsvarande 192,7 miljoner kronor i böter.

Tipsa en kompis

Friday 18 January

Här är anfallarna som jagas av Real Madrid

Real Madrid dras med en skadad Karim Benzema och en fattig målproduktion.Spanska AS har listat fem anfallare som den spanska storklubben kan dra i under januaris transferfönster.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Mannen som läckte uppgifter är gripen

Han är läckan som kan få Cristiano Ronaldo fängslad för våldtäkt.Nu har Rui Pinto, mannen bakom det uppmärksammade projektet Football Leaks, blivit gripen av polis.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 January

Ronaldo hjälte när Juve vann finalen

Cristiano Ronaldo blev matchvinnare för Juventus när Turinlaget vann den italienska supercupen i fotboll på onsdagen. Finalen mot Milan slutade 1–0 och avgörandet kom efter en timmes spel. Ronaldo letade sig in i straffområdet och höll sig framme för att nicka in segermålet på ett fint inlägg från Miralem Pjanic.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 January

Ronaldo avgjorde skandalomsusade mötet

Historian inför det kontroversiella mötet mellan Juventus och Milan i den italienska supercupen handlade om kvinnors rättigheter och diskriminering. Efteråt kom den som så ofta att handla om Cristiano Ronaldo. Portugisen som nickade in matchens enda mål.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 January

”Det kommer sluta med att du spelar för Bournemouth”

Isco är inte önskad i Real Madrid och spanjorens vänner rasar mot tränaren Santiago Solari.Nu varnar tidningen Marca Isco för att hålla de här vännerna om ryggen."Fly från dem, annars kommer det sluta med att du spelar för Bournemouth", skriver de.