Tipsa en kompis

2018-11-07

Sågas efter bilderna: ”Ska inte bete sig så”

Chockvändning mot Juventus.Då kritiseras José Mourinho för sina provocerande gester på innerplan – som retade upp flertalet motståndare.– Som tränare ska man inte bete sig så, säger experten Jonas Olsson i Viasat.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

West Bromwich

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 13 November

Blåvitts besked: Båda spelarna lämnar laget

IFK Göteborg meddelar att det inte kommer att fortsätta med Hammarbys Marcus Degerlund och Fredrik Oldrup Jensen från Zulte Waregem som de haft på lån.– Vi har valt att inte utnyttja optionerna på de båda, säger sportchef Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Monday 12 November

Här är prislappen på Blåvitts succéspelare

GÖTEBORG. Han har varit en av få ljusglimtar i IFK Göteborg under 2018.Nu ska Blåvitt köpa loss Giorgi Kharaishvili, 22.Prislappen på georgiern? Närmare 3 miljoner kronor, enligt GT:s uppgifter.– Vi är nöjda med Giorgi, säger Blåvitts sportchef Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Friday 9 November

”Har inte haft något möte med Mats Gren”

Jonas Olsson, 48, kastades in i hetluften för en månad sen.Nu berättar Blåvitts tillförordnade sportchef om truppbygget, vilken hemvändare som är hetast –och kontakten med Mats Gren.–Vi har inte haft något överlämningsmöte, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 21 October

Olssons besked – om framtiden i Djurgården

Jonas Olsson lämnar Djurgården efter säsongen.35-åringen gav tydliga besked om sin framtid efter 0-0-derbyt mot AIK.– Vi har ingen dialog alls om framtiden, säger Olsson.

Tipsa en kompis

Sunday 14 October

”Man kan inte byta laget varje fönster”

Från en anonym tillvaro i akademin till hetluften i en krisande storklubb.Nye sportchefen Jonas Olssons filosofi är tydlig.– Man kan inte byta ut laget varje fönster, säger 48-åringen.

Tipsa en kompis

Friday 12 October

”Jag vill göra Blåvitt till ett storlag igen”

IFK Göteborg sparkade Mats Gren tidigare i veckan och ersatte honom med Jonas Olsson. Samtidigt är både Hjalmar Jonsson och Hannes Stiller nya i ledarstaben.Nu uttalar sig Blåvitt-profilen Gustav Svensson om utvecklingen i klubben och chanserna till att återvända.– Självklart kommer det bli lite annorlunda nu med tanke på att jag haft kontakt med Mats Gren, säger Svensson.FÅ BÄST KOLL: Följ IFK Göteborg – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Thursday 11 October

Sparkades av kompisen – blir hans chef i Blåvitt

GÖTEBORG. För två år sedan fick Jonas Olsson, 48, sparken av Hannes Stiller, 40, i Ljungskile SK.Nu återförenas de båda när Olsson blir Stillers chef i IFK Göteborg.– Det är den världen vi lever i, konstaterar Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Wednesday 10 October

Ralf Edström om Blåvitts besked: ”Det var på tiden!"

Ralf Edström har länge krävt Mats Grens avgång.På onsdagsförmiddagen kom IFK Göteborg med beskedet att sportchefen får sparken.– Det var på tiden!, säger Edström.Samtidigt hyllas ersättaren Jonas Olsson av flera blåvita legendarer.