Tipsa en kompis

2018-11-08

Hauksson dumpas av AIK – får inte förlängt

Haukur Haukssons kontrakt går ut efter säsongen.Enligt SportExpressens uppgifter kommer det inte att förlängas.Både försvararen och klubben är överens om att gå skilda vägar.- Vi kommer sätta oss ner med spelarna som har utgående kontrakt efter säsongen, säger sportchefen Björn Wesström.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:52

Petas som fanbärare efter fansens missnöje

Jan Eriksson, 51, skulle ha burit AIK:s flagga inför mötet med Häcken.Men en känslig övergång till IFK Norrköping år 1991 är inte glömd.Nu backar klubben – efter fansens protester.

Tipsa en kompis

17:43

Svaret på kritiken: ”Är anställda för att vinna”

Efter förlusten mot Örebro behöver AIK vinna mot Häcken.Inför matchen ger Oscar Linnér sin syn på säsongsinledningen, hur man hanterar situationen och kritiken som riktats mot AIK att systematiskt fördröjer spelet.– Jag kommer göra allt i min makt för att AIK ska vinna matcher, säger han.

Tipsa en kompis

16:40

Blåvitt-mittfältaren tvingas till operation

GÖTEBORG. Junes Barny, 29, kolliderade med en lagkamrat.Nu står det klart att Blåvitt-mittfältaren har drabbats av en ansiktsfraktur som kräver operation.– Han kommer inte att kunna spela mot Kalmar och AIK, sedan få vi se, säger IFK Göteborgs fysioterapeut Calle Persson.

Tipsa en kompis

12:20

Riskerar missa AIK-mötet: ”Jag åt något dåligt i går”

GÖTEBORG. Häcken riskerar att drabbas av ett tungt avbräck inför matchen mot AIK.Storstjärnan Paulinho, 33, är magsjuk.– Jag åt något dåligt i går, säger han till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Sunday 21 April

Häckens fruktade offensiv kom av sig i seriefinalen

GÖTEBORG. Stryk hemma i den tidiga seriefinalen mot Djurgården.Och redan på onsdag ställs Häcken mot mästarna AIK.– Kanske är det bra för oss att komma ner lite för att hitta basic-sakerna igen, funderar Ahmed Yasin efter 0–1 på Bravida arena.

Tipsa en kompis

Sunday 21 April

Uppgift: Lämnar AIK – klar för grekisk klubb

I vintras sprack övergången–men nu lämnar Daniel Sundgren AIK.Enligt Aftonbladet har han skrivit på ett kontrakt med grekiska Aris Thessaloniki.

Tipsa en kompis

Saturday 20 April

Ilskan efter förlusten: ”Domarna emot oss”

UPPSALA/STOCKHOLM. Malmö tog sin andra raka seger efter 1-0 borta mot Sirius.Men i Uppsalalaget var det rejält uppretat sedan Axel Björnström gått omkull och inte fått straff.– Känslan är nästan att både mot AIK och MFF att vi har domarna emot oss i båda matcherna, säger Björnström.

Tipsa en kompis

Friday 19 April

Hjälten: ”Ingen slump att det är jag som gör det”

Tre matcher utan seger för ÖSK.Då klev Filip Rogic fram och ordnade tre poäng mot AIK på Behrn arena - trots en skadekänning som kunde hållit honom borta från spel.– Det känns inte som att det är en slump att det är jag som glider fram och sätter dit den, säger han efter matchen.