Tipsa en kompis

2018-11-08

Barças besked: Så länge blir han borta

Barcelonas mittfältare Philippe Coutinho blir borta från spel i två till tre veckor på grund av en skada, meddelar klubben.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

FC Barcelona

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 21 January

JUST NU: Barças skrällvärvning klar

Bomben är bekräftad: Kevin-Prince Boateng går till Barcelona.Mittfältsstjärnan är klar för klubben på ett lån för resten av säsongen.I avtalet finns också en köpoption på 82 miljoner kronor.

Tipsa en kompis

Monday 21 January

Bomben: Mycket nära en flytt till Barcelona

Kevin Prince-Boateng till Barcelona?Det låter nästan som ett skämt.Men enligt samstämmiga uppgifter i internationell press är flytten från italienska miniputt-laget Sassuolo i princip klar.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Hotet: Barcelona riskerar att kastas ur ut spanska cupen

Barcelona riskerar att kastas ut ur spanska cupen, rapporterar El Mundo. När storklubben för en vecka sedan förlorade den första åttondelsfinalen mot Levante med 1–2 spelade talangen Juan "Chumi" Brandáriz från start – men problemet var att han, enligt El Mundo, egentligen var avstängd.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Barcelona kan kastas ut ur cupen

Barcelona riskerar att kastas ut ur spanska cupen, rapporterar El Mundo. När storklubben för en vecka sedan förlorade den första åttondelsfinalen mot Levante med 1–2 spelade talangen Juan ”Chumi” Brandáriz från start – men problemet var att han, enligt El Mundo, egentligen var avstängd.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

”De kommer att säga att jag är en förrädare”

Han är en av fotbollens största med en lång historia.Gerard Piqué har gått från att vara en olycklig pojke i Manchester till att bli giganten i Barcelona som vunnit allt.Och han har lovat sig själv att aldrig bara vara en fotbollsspelare.

Tipsa en kompis

Monday 14 January

Uppgifter: Barça jagar Tottenham-reserven

Barcelona är ute efter en reservanfallare.Nu kan de ha hittat en på Tottenhams avbytarbänk.FÅ BÄST KOLL! Följ FC Barcelona – direkt i Messenger

Tipsa en kompis

Monday 14 January

Messi historisk – med sitt 400:e La Liga-mål

Lionel Messi bara fortsätter att producera rekord. Mot Eibar kom storstjärnans 400:e mål i Barcelona-målet. Därmed blev han den första spelaren i historien att nå 400 mål.

Tipsa en kompis

Sunday 13 January

Nya milstolpen: Messi satte mål nummer 400

Lionel Messi, 31, fortsätter att slå rekord.På söndagskvällen blev han först att nå 400 gjorde mål i spanska ligan.