Tipsa en kompis

2018-11-08

Frida Östberg: ”Behövs mer stöd och resurser”

Majoriteten av lagen i de två högsta serierna vill se en utökning av Damallsvenskan meds två lag. Men SVT:s expert Frida Östberg är inte säker på att det är rätt väg att gå.
– Om allsvenskan ska utökas måste det finnas mer stöd och resurser, säger hon.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:52

Petas som fanbärare efter fansens missnöje

Jan Eriksson, 51, skulle ha burit AIK:s flagga inför mötet med Häcken.Men en känslig övergång till IFK Norrköping år 1991 är inte glömd.Nu backar klubben – efter fansens protester.

Tipsa en kompis

17:43

Svaret på kritiken: ”Är anställda för att vinna”

Efter förlusten mot Örebro behöver AIK vinna mot Häcken.Inför matchen ger Oscar Linnér sin syn på säsongsinledningen, hur man hanterar situationen och kritiken som riktats mot AIK att systematiskt fördröjer spelet.– Jag kommer göra allt i min makt för att AIK ska vinna matcher, säger han.

Tipsa en kompis

16:40

Blåvitt-mittfältaren tvingas till operation

GÖTEBORG. Junes Barny, 29, kolliderade med en lagkamrat.Nu står det klart att Blåvitt-mittfältaren har drabbats av en ansiktsfraktur som kräver operation.– Han kommer inte att kunna spela mot Kalmar och AIK, sedan få vi se, säger IFK Göteborgs fysioterapeut Calle Persson.

Tipsa en kompis

13:23

MFF:s plan mot Hammarby: ”Spelarna tar ut sig själva”

Två raka segrar utan att släppa in mål.Nu ska guldfavoriten Malmö FF ta nästa steg med en hemmaseger mot Hammarby.– En vinst är okej, två är bra, tre är en svit. Vi vill bygga en svit, säger Uwe Rösler

Tipsa en kompis

12:52

Bakslaget: Hammarby utan stjärnvärvningen

Alexander Kacaniklic missar matchen mot Malmö FF.En känning i vaden sätter stopp för spel.- Han kommer inte spela mot MFF, vi tog beslutet imorse, säger tränaren Stefan Billborn.

Tipsa en kompis

12:43

Bjarnasons tvekan: ”Måste tänka på säsongen nu”

HELSINGBORG. Andri Bjarnason är tillbaka i lätt träning med laget.Men det är tveksamt om HIF:s anfallsstjärna är redo för Sundsvall på torsdag.– Vi måste tänka på säsongen nu, säger Bjarnason.

Tipsa en kompis

12:20

Riskerar missa AIK-mötet: ”Jag åt något dåligt i går”

GÖTEBORG. Häcken riskerar att drabbas av ett tungt avbräck inför matchen mot AIK.Storstjärnan Paulinho, 33, är magsjuk.– Jag åt något dåligt i går, säger han till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

09:46

Med i veckans lag – för tredje gången

SportExpressens experter tar ut allsvenskans elva bästa spelare efter varje omgång. Den här veckan är det Therese Strömberg som listar och kommenterar spelarna.