Tipsa en kompis

2018-11-08

Frida Östberg: ”Behövs mer stöd och resurser”

Majoriteten av lagen i de två högsta serierna vill se en utökning av Damallsvenskan meds två lag. Men SVT:s expert Frida Östberg är inte säker på att det är rätt väg att gå.
– Om allsvenskan ska utökas måste det finnas mer stöd och resurser, säger hon.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:27

Goitom förlänger med AIK – sedan blir han tränare

AIK, nybliven svensk mästare i fotboll, förlänger med lagkaptenen Henok Goitom. Den 34-åriga anfallaren har skrivit på för spel i ett år till – minst. Kontraktet gäller ett år som spelare och därefter ytterligare två år där Goitom går in som assisterande tränare i AIK.

Tipsa en kompis

14:26

Fick miljonböter – så ska MFF lösa Stadionkrisen

Den dåliga planen blir ett minne blott.Nu är det bestämt vilket som blir det nya underlaget på Stadion och när bytet sker.–Högst troligt är att vi byter till samma hybrid som på träningsplanen under sommaruppehållet 2019, säger Malmö FF:s vd Niclas Carlnén.

Tipsa en kompis

13:58

Han lämnar IFK: ”Kändes inte aktuellt på något sätt”

GÖTEBORG. Marcus Degerlund, 20, återvänder till Hammarby.Efter den misslyckade utlåningen till IFK Göteborg är backen glad att det inte blev någon fortsättning i Blåvitt.– Med tanke på speltiden kändes det inte aktuellt på något sätt, säger han till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

13:43

Goitom skriver specialkontrakt med AIK

En AIK-ikon är inte redo att lämna ännu.FotbollDirekt.se har tidigare rapporterat om att Henok Goitom förlänger sitt kontrakt med ett år.SportExpressen kan nu berätta att guldhjälten därefter kommer att bli assisterande tränare i klubben.

Tipsa en kompis

12:37

Lämnar Djurgården: ”Har dykt upp möjligheter”

Djurgården och Özcan Melkemichel går skilda vägar efter två säsonger.
Tränaren har tackat nej till en förlängning i klubben.
– Det har dykt upp möjligheter för mig och i slutändan har det fått mig att ta det här beslutet, säger han.

Tipsa en kompis

11:46

Döms till 1 500 i böter för banger mot HIF-spelare

16-åringen såg Helsingborgs IF göra mål mot Landskrona Bois.Då blev han arg – och kastade in en så kallad banger på planen.Nu har han dömts till böter.

Tipsa en kompis

10:48

Özcan Melkemichel lämnar Djurgården

Özcan Melkemichel lämnar Djurgården.Enligt SportExpressens uppgifter blir det ingen fortsättning i klubben för tränaren - något som väntas bli officiellt inom kort.

Tipsa en kompis

21:49

”Man har undrat om man verkligen kommer tillbaka”

Jakob Johansson blev play off-hjälte när han gjorde Sveriges enda mål över två möten med Italien.Men korsbandsskadad höll honom borta från spel under mästerskapet.Nu är han tillbaka.– Det har varit tufft, man har undrat om man verkligen kommer komma tillbaka, säger han.