Tipsa en kompis

2018-11-08

Skyttekungen lämnar – är klar för Örgryte

GÖTEBORG. Hans framtid i Örebro har varit osäker.Nu står det klart att Victor Sköld, 29, byter klubb – och återvänder till Göteborg.Enligt GT:s uppgifter är den tidigare skyttekungen i superettan klar för Örgryte.– Jag har inga kommentarer, säger Sköld.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Örgryte

Grundat år: 1892

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 15 April

Jakob Lindström: ”Han är ju snabb som fan”

Ett mål, en assist, tre poäng och en kanonstart på säsongen för Örgryte.Efteråt fick succédebutanten Alexander Bernhardsson, 20, beröm.– Han är ju snabb som fan, säger Jakob Lindström.

Tipsa en kompis

Saturday 6 April

”Ett fantastiskt klappklappspel”

3-1 mot Halmstad borta i den tidiga toppfajten.Och Örgrytes anfallstrio levererade.–Det verkar klicka mellan oss, säger Victor Sköld, 29.

Tipsa en kompis

Saturday 6 April

Tunga smällen i Halmstad – halvtimme förstörde allt

Örgrytes heta halvtimme förstörde Halmstads BK:s hemmapremiär i superettan.Förlust med 1-3 efter en mardrömshalvlek.Anders Johanssons återkomst i HBK slutade med en blytung smäll.

Tipsa en kompis

Friday 5 April

Topplaget saknar spelduglig gräsplan

Halmstads BK:s sista träning inför hemmapremiären mot Örgryte fick ske på konstgräs.Trots vårvädret finns ingen spelduglig gräsplan – och klubben får inte beträda Örjans Vall än.– Det är klart att det inte är optimalt att träna på konstgräs när man har en gräsplan som matcharena, säger HBK-tränaren Igor Krulj.

Tipsa en kompis

Tuesday 2 April

Nannskog hyllar målvaktsdoldisen: ”Landslagsaktuell”

Den första omgången är spelad i Allsvenskan och det bjöds på en del skrällar, fina mål och som alltid ett stort publiktryck.
SVT Sports expert Daniel Nannskog sammanfattar hur den första omgången var – och en spelare stack ut.
– Peter Abrahamsson är en spelare som definitivt som ska vara med i landslagsdiskussionen, säger Daniel Nannskog.

Tipsa en kompis

Saturday 30 March

Tungt för Öis – tappade i slutet

Örgryte var på väg mot en drömstart i superettan.Nyförvärvet Victor Sköld, 29, nickade tidigt in 1-0, men med bara minuter kvar kvitterade Norrby.

Tipsa en kompis

Saturday 23 March

Örgrytes tunga förlust i genrepet

GÖTEBORG. Öis tryckte stundtals tillbaka Blåvitt.Men det var det allsvenska laget som gjorde matchens enda mål.– Jag är jättebesviken, säger Öis mittfältare Jakob Lindström.

Tipsa en kompis

Saturday 2 March

”Jag är AIK-spelare i dag och framöver”

Robin Jansson har kopplats samman med MLS-klubben Orlando City.Mittbacken bänkades hemma mot Örgryte IS - och Rikard Norling medgav efter matchen att ”det har varit något på gång”.Själv är huvudpersonen fåordig om uppgifterna i media.– Jag är en AIK-spelare i dag och framöver, säger han.