Tipsa en kompis

2018-11-08

Zlatans ilska: ”Hur kan man göra så?”

Zlatan Ibrahimovic har flera gånger berättat att han känt sig lurad av Malmö FF:s dåvarande sportchef Hasse Borg i samband med övergången till Ajax 2001.I boken "Jag är fotboll" framkommer nya uppgifter där anfallaren hävdar att MFF krävt honom på 120 000 kronor.– Det var där det började för mig – jag blev förbannad, säger Ibrahimovic i boken.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 20 January

”Det är tråkigt att det blir så för mina barn”

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka i Los Angeles för att vinna.
I sin första intervju inför säsongen berättar svensken om spelet bakom nya kontraktet, sina känslor för barnen – och bjöd också publiken på en groda.
– Att komma sexa och sen vinna ligan är som att trilla in på ett... i Sverige kallar vi det bananskal, säger han enligt Los Angeles Times.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 January

Zlatans Ronaldokänga – ”Vinner Serie A med förbundna ögon”

”Ibra” har inget till övers för Cristiano Ronaldos ord om att hans flytt till Juventus är en utmaning och levererar en känga till portugisen.
– Att flytta till Juventus är ingen utmaning alls, säger svensken enligt BBC.

Tipsa en kompis

Saturday 12 January

Mystiken: Ingen vill köpa Zlatans lyxhus

Det har legat ute till försäljning i 1,5 år och blev bostadssajten Rightmoves mest klickade objekt 2018.Så varför vill ingen köpa Zlatans och Helenas gamla lyxhus i England?– Jag håller med om att det är lite märkligt, säger sajtens presschef Sam Balls.

Tipsa en kompis

Wednesday 9 January

Zlatan slår lönerekord i MLS

Det står nu klart att Zlatan Ibrahimovic kommer att var den bäst betalda spelaren i MLS historia. Därmed slår han också ett historiskt lönerekord för ligan.

Tipsa en kompis

Wednesday 9 January

Klart: Zlatan bäst betald någonsin

Nu står det klart att Zlatan Ibrahimovic blir bäst betald i MLS historia, rapporterar LA Times.Svensken femdubblar sin lön och slår Kakás tidigare lönerekord med ynka 300 000 kronor.Samtidigt måste Los Angeles Galaxy offra någon av sina storstjärnor – för svenskens lön.– Vi vet ärligt talat inte hur det ska bli, säger presidenten Chris Klein till tidningen.

Tipsa en kompis

Monday 7 January

”Vi var tillsammans i rummet när han dog”

Zlatan Ibrahimovics bror Sapko dog i cancer 2014.Under galan ”Tillsammans mot cancer” berättade pappan Sefik om sorgen efter Sapko.–Jag saknar honom varje dag, säger han i programmet.

Tipsa en kompis

Thursday 3 January

Sema efter första PL-målet: ”Obeskrivligt – det man drömt om”

Så har han äntligen fått se sitt skott glida in i nätmaskorna i Premier League – Ken Sema. Med en stenhård halvvolley. Därmed sällar han sig till en inte alltför dum skara av svenska Premier League-målskyttar. Zlatan Ibrahimovic, Fredrik Ljungberg och Henrik Larsson är ju några.

Tipsa en kompis

Wednesday 2 January

Klart: Han är Zlatans nye tränare i Galaxy

Zlatan Ibrahimovic har fått en ny tränare i Los Angeles Galaxy.Guillermo Barros Schelotto har skrivit på för MLS-klubben.– Det här är en stor möjlighet för mig, säger han till klubbens hemsida.