Tipsa en kompis

2018-11-08

Raseriutbrottet när MFF tappade igen

Chans till revansch mot Sarpsborg.Det slutade i ett nytt 1-1-misslyckande för Malmö FF.Eric Larsson skälldes ut efter noter av den norske lagkaptenen efter att ha fallit i straffområdet.– Det ser ut som ett klassiskt svandyk, säger experten Kim Källström i Kanal 9.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:03

MFF saknar sju spelare i allsvenska genrepet

AZ Alkmaar i allsvenskt genrep.Ett noga valt motstånd från Malmö FF – så väl för den allsvenska premiären som sommaren Europa League-kval.– Denna matchen ser vi fram emot, säger MFF:s assisterande tränare Andreas Georgson.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Fotbolls-Sverige: Malmö FF vinner allsvenskan

Regerande mästaren AIK får släppa greppet om Lennart Johanssons pokal i höst. I alla fall om den samlade svenska fotbollsexpertisen får rätt.
SM-guldet återvänder till Malmö FF – som får hårdast konkurrens från IFK Norrköping.
– Det är så det ska vara, säger Markus Rosenberg till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Experternas dom: De vinner allsvenskan i år

Malmö FF tippas vinna allsvenskan före IFK Norrköping och AIK.– Revanschlustan är så stor som den kan vara, säger Markus Rosenberg.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Hyllningen till ikonerna på Malmös nya tröjor

Malmö FF har presenterat årets matchtröja.Den ses som en hyllning till det lag som tog sig till final i Europacupen 1979.– Ett av de stoltaste ögonblick vi har i föreningen då vi var näst bäst i Europa, säger MFF:s presschef Peter Åhlander.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Uwe Rösler saknas – har åkt till Portugal

Samtliga allsvenska huvudtränare har samlats på upptaktsträffen i Stockholm – bortsett från Uwe Rösler.Malmö FF-tränaren är i stället i Portugal.– Eftersom det handlar om min tränarlicens var det här viktigt att prioritera, säger han till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 18 March

Mittbackskris i Sverige inför EM-kvalet

Frågetecknena växer sig större inför Sveriges stundande EM-kvalmatcher mot Rumänien och Norge. Victor Nilsson Lindelöf lämnade återbud i går, likaså Pontus Jansson.
Dessutom: Både Andreas Granqvist och Filip Helander dras med mindre skador.

Tipsa en kompis

Monday 18 March

Jannes hyllning till Isak: ”Det är jätteroligt att se”

Nej från Victor Nilsson Lindelöf och Pontus Jansson skadad.Två bakslag drabbade Sverige inför måndagens samling i Stockholm.Desto roligare tyckte förbundskaptenen det var att se Alexander Isak göra ett drömmål mot Feyenoord.– Ett riktigt klassmål, säger Janne Andersson.

Tipsa en kompis

Monday 18 March

Nannskog: Milosevic borde varit med i landslagstruppen

Mittbackarna Pontus Jansson och Victor Nilsson Lindelöf har lämnat återbud till den pågående landslagssamlingen. Jansson på grund av skada och Lindelöf på grund av ”personliga skäl”. Då har förbundskapten Janne Andersson valt att ersätta med Sotirios Papagiannopoulus.
– Jag kanske hade slängt in Alexander Milosevic som gör det bra i Nottingham isället. Papagainnopoulus får inte jättemycket speltid i FC Köpenhamn, medan Milosevic får det i Nottingham, säger SVT Sports expert Daniel Nannskog.