Tipsa en kompis

2018-11-08

Tobias Hyséns oväntade satsning efter avskedet

Tobias Hysén, 36, har varit hemlighetsfull kring framtiden.Men nu kan GT berätta att Blåvittikonen ger sig in i restaurangbranschen i centrala Göteborg.–Jag känner att det saknas bra alternativ till de vanliga sportbarerna, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:40

Blåvitt-mittfältaren tvingas till operation

GÖTEBORG. Junes Barny, 29, kolliderade med en lagkamrat.Nu står det klart att Blåvitt-mittfältaren har drabbats av en ansiktsfraktur som kräver operation.– Han kommer inte att kunna spela mot Kalmar och AIK, sedan få vi se, säger IFK Göteborgs fysioterapeut Calle Persson.

Tipsa en kompis

Igår 20:17

17-årige stortalangens succé – upp i poängligatopp

Efter ett mål och en assist i 3-1-vinsten mot Helsingborg är Benjamin Nygren nu uppe i sex poäng på fyra matcher i årets allsvenska.
Därmed leder också IFK Göteborgs nya 17-åriga guldkorn allsvenskan poängliga i år.
– Jag får försöka fortsätta, säger Nygren till C More.

Tipsa en kompis

Igår 17:19

Njut innan han trycker in bollar i de stora ligorna

Ibland begriper man verkligen ingenting.Vad sjutton grejade Helsingborg med på Ullevi?Och hur förklarar man IFK Göteborgs plötsliga förvandling?

Tipsa en kompis

Igår 16:53

Vibe bakom Blåvitts påsksmäll: ”Som en dröm”

I ett ungt IFK Göteborg var det ”gamle” Lasse Vibe som låg bakom lagets komfortabla 3-1-seger hemma mot Helsingborg.
Vibe placerade iskallt in 1-0 inför ett jublande Ullevi och låg sedan bakom den straff som superlöftet Benjamin Nygren kunde placera in till slutresultatet 3-1.
– Det är nästan som en dröm. Jag vet inte vad jag ska säga, det känns väldigt stort – väldigt gött, som de säger i Göteborg, ler Lasse Vibe i C More.

Tipsa en kompis

Igår 15:22

Lasse Vibe gör sitt första mål för Blåvitt

Lasse Vibe, 32, är tillbaka.Den forne skyttekungen gjorde mål direkt mot Helsingborg.I sin första allsvenska start på fyra år.– Det är nästan så man undrar vem som har regisserat det här, säger kommentatorn Patrik Westberg i C More.

Tipsa en kompis

Igår 09:00

”Många storklubbar i Europa har koll på oss”

GÖTEBORG. IFK Göteborgs akademi har tidigare fått hård kritik.Men tydliga förändringar har gett önskad effekt – och Benjamin Nygren, 17, är en av allsvenskans hetaste spelare.–Intresset för vår verksamhet ökar varje år och många storklubbar i Europa har koll på oss, säger akademichefen Jonas Olsson.

Tipsa en kompis

Sunday 21 April

Skyttekungen missar matchen mot Blåvitt

Andri Bjarnason missar matchen mot IFK Göteborg på måndag.Och Helsingborg kan tvingas klara sig utan sin skyttekung i fler matcher framöver. – Försöker jag sikta på en av matcherna den här veckan kanske det blir värre och jag missar fler. Vi måste vara smarta, säger han till hd.se.

Tipsa en kompis

Saturday 20 April

HIF:s besked: ”Det ser inte så ljust ut”

Helsingborgs skyttekung Andri Bjarnason ser ut att missa matchen mot IFK Göteborg på måndag.Anfallaren är ännu inte tillbaka i träning.–Vi tar det dag för dag. Vi har inte stängt dörren än, men tiden går, säger HIF:s sjukgymnast Markus Pettersson till Hd.se.