Tipsa en kompis

2018-11-08

Skräckbilderna: Spelarna i chock

Otäcka bilder på Emirates Stadium.Arsenalstjärnan Danny Welbeck vred sig i plågor, fick syrgas och bars av planen efter en smäll mot Sporting.Vid sidan stod chockade lagkamrater.– Det ser allvarligt ut, säger kommentatorn Ramin Nouri i Eurosport.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Arsenal

Grundat år: 1887

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:19

Efter fiaskot – kan dumpa sex spelare

Det blev ett försmädligt nederlag för Arsenal i senaste ligamatchen.Nu kan en av syndabockar försvinna från klubben i sommar.

Tipsa en kompis

Igår 22:59

Upplagt för superrysare efter Chelseas nya tapp

De hade chansen att rycka.Då tappade Chelsea oväntat poäng hemma mot bottengänget Burnley.Till Arsenals och Manchester Uniteds stora jubel.– Det är viktiga poäng de tappar, säger kommentatorn Anders Bjuhr i Viasat.

Tipsa en kompis

Sunday 21 April

Arsenal en seger från guldfirande

Arsenals damer är en seger från att ta sin första Super League-titel sedan 2012.

Tipsa en kompis

Saturday 20 April

Löfven: ”Det där var ett mycket grovt påhopp”

Tottenham är ett av lagen i Stefan Löfvens hjärta.Men Arsenal verkar vara ett känsligt ämne för statsministern.– Det där var ett mycket grovt påhopp, svarar han på påståendet att Spurs är lillebror till rivalen i en intervju med Viasat.

Tipsa en kompis

Friday 19 April

Här är stjärnorna som Arsenal jagar i sommar

Arsenal är framme i semifinal i Europa League.Nu är klubben på stenhård jakt efter förstärkningar.Högst på önskelistan: en belgisk juvel från Bundesliga.

Tipsa en kompis

Friday 19 April

Napoli fullbordade det italienska Europa-fiaskot

Napoli förlorade även hemma mot Arsenal och är utslaget i Europa Leagues kvartsfinal.Serie A-klubbens uttåg gör att Italien inte har något lag framme i semifinal i någon av Europas två stora fotbollscuper.

Tipsa en kompis

Thursday 18 April

Arsenal höll undan – här är Europa League-semifinalerna

En perfekt avvägd frispark av Alexandre Lacazette efter dryga halvtimmen, sedan hade Arsenal ordnat avancemanget mot Napoli i Europa League. Nu väntar Valencia i semifinal. För Stadsrivalen Chelsea väntar Frankfurt i deras semifinal.

Tipsa en kompis

Thursday 18 April

Arsenal vidare – han kan ha spelat färdigt

Efter Alexandre Lacazettes läckra frisparksmål mot Napoli är Arsenal klart för Europa League-semifinal.Men det finns visst smolk i glädjebägaren.Aaron Ramsey lämnade planen skadad och kan nu ha spelat sin sista match i Arsenaltröjan.