Tipsa en kompis

2018-11-09

15 allsvenska stjärnor som kan lämna gratis

Här är 15 stjärnor som kan lämna allsvenskan gratis i vinter.Listan över klubbarna som kan tappa sina största stjärnor - förre Bundesligasvensken kan lämna Hammarby och var hamnar AIK:s stjärnback?

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:24

På plats – för möte med Hammarby

Här lämnar Thomas Isherwood Årsta efter ett möte med Hammarby.Mittbacken bröt nyligen sitt avtal med Bradford i England och sonderar nu terrängen efter en ny klubbadress hemma i Sverige.Enligt SportExpressens uppgifter är Hammarby en av tre klubbar som är intresserat av 20-åringen.– Inga kommentarer, säger Isherwood om mötet med Bajen.

Tipsa en kompis

Saturday 19 January

Bojanic briljerade i debuten för Bajen

Hammarby vann enkelt i säsongspremiären mot IK Frej.Nyförvärvet Darijan Bojanic gjorde ett mål i 3-1-segern - och var matchens lirare när han gjorde sin första match i Bajentröjan.

Tipsa en kompis

Wednesday 16 January

Hammarby-stjärnan: ”Då får jag en skalle”

I dag inleddes rättegången mot Smajl Suljevic som står åtalad för misshandel.Den dåvarande Dalkurdspelaren skallade Hammarbys Imad Khalili blodig efter en match i augusti 2018.– Jag försöker ta tag och flytta honom, då får jag en skalle, säger Khalili i rätten.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 January

”Även om han är bäst i världen så behöver vi ta in en målvakt”

Hammarby satsar vidare efter fjolårets starka säsong.SportExpressen tog ett snack med Stefan Billborn om säsongens truppbygge, tänkbara förstärkningar i vinter, truppens mångsidighet och Kossounou Odilon.– Det kommer bli en jävligt bra fotbollsspelare, konstaterar Billborn.Samtidigt berättar Hammarby-tränaren att laget behöver värva in två till tre nya spelare i vinter för att vara redo när säsongen börjar på allvar.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 January

Han han nobba HIF – för konkurrenten

Alexander Kacaniklic kan vara på väg till allsvenskan – men inte i Helsingborgströjan.Enligt FotbollDirekt är den landslagsmeriterade yttern i möte med Hammarby.

Tipsa en kompis

Friday 11 January

Mittbackstalangen klar för Hammarby

Backsjätten Björn Paulsen lämnade klubben tidigare i veckan.Nu har Hammarby gjort klart med ett spännande framtidsnamn: 18-årige mittbacken Kossounou Odilon.– Odilon är en spelare med mycket stor potential, säger sportchef Jesper Jansson.

Tipsa en kompis

Monday 7 January

Paulsen saknades på Hammarbys träning

SportExpressen har tidigare rapporterat om att Björn Paulsen kan lämna Hammarby då tyska klubbar budat på mittbacken.När Hammarby tränade på måndagen saknades dansken.– Han har fått ledigt av klubben, säger sportchefen Jesper Jansson.

Tipsa en kompis

Sunday 6 January

Hammarby kan ta in 23-årig brasilianare

DOHA. Hammarby sålde nyligen Neto Borges till KRC Genk för 20 miljoner kronor.Enligt SportExpressens uppgifter jobbar nu Bajen på att ta in ytterligare en spelare från Brasilien - där Jean Carlos De Brito från Clube Atlético Tubarão är ett av namn som klubben jobbar på.