Tipsa en kompis

2018-11-10

Granen längtar efter derby mot Malmö: ”Varit kaxig”

HELSINGBORG. Helsingborgs IF vann superettan.Nu längtar HIF-kaptenen Andreas Granqvist efter heta Skånederbyn mot Malmö FF och Markus Rosenberg.– Jag har ju varit ganska kaxig i en intern video så jag har lite att se fram emot nu i den matchen, säger Andreas Granqvist med ett skratt.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

17:05

Bildextra: MFF-fansen laddar upp i London

Här laddar Malmö FF:s fans upp inför returen mot Chelsea i Europa League i kväll.De närmaste timmarna vallfärdar upp emot 3 500 ljusblå supportrar till Stamford Bridge.Kvällsposten är också på plats och ger er allt inför avspark 21.00.

Tipsa en kompis

16:56

Chelseas supersiffror imponerar på Malmö

Chelsea slog nästan 800 passningar i segern på Stadion.I returen på Stamford Bridge måste MFF hitta svaret på stjärnlagets kärna: Bollinnehavet.–Det gäller för oss att vi har en plan och är jäkligt slipade och fullföljer den, säger Oscar Lewicki.

Tipsa en kompis

14:14

Bilden som avslöjar Malmö FF-stjärnan

Arnor Traustason var inte med när MFF-truppen kom till London på onsdagsförmiddagen och tränaren Uwe Rösler vägrade avslöja hur planerna såg ut för islänningen.Nu tar Traustason själv död på spekulationerna – med hjälp av en bild på Instagram.

Tipsa en kompis

12:43

Då kommer det att pratas om Malmö FF i all evighet

Stamford Bridge är 141 år gammal.Chelsea FC ha spelat sina hemmamatcher här i 104 år.Om de inte går vidare i Europa League i kväll?Då kommer det att pratas om Malmö FF i all evighet.

Tipsa en kompis

10:55

Malmö FF planerar för straffavgörande

LONDON. Förutsättningarna inför returen på Stamford Bridge är glasklara. Malmö FF behöver göra minst två mål för att ta sig vidare.Men laget förbereder sig även för fler scenarion. Går matchen till förlängning eller straffar har MFF en fördel, menar spelarna.– Då har vi en fördel för vi har allt att vinna, säger Rasmus Bengtsson.

Tipsa en kompis

09:12

”Vi är inte i EL bara på skämt”

Malmö FF måste göra minst två mål på Stamford Bridge.Uppgiften är svår – men Marcus Antonsson är räds inte Chelseas försvarare.– Visst, de är världsspelare men samtidigt är de bara människor. Det finns svagheter hos dem också och det gäller att vi utnyttjar det, säger MFF-anfallaren.

Tipsa en kompis

07:10

Daniel Nannskog: ”Känslan är att det inte kommer att gå”

Malmö FF har ett tufft utgångsläge i kvällens match mot Chelsea. Skåningarna måste vända ett 1-2-resultat från hemmaplan. SVT:s expert Daniel Nannskog tror att det blir tufft för Malmö.
– Känslan är att det inte kommer att gå. MFF är off-season. Chelsea är mitt uppe i sin säsong. MFF har kanske 5-10 procents chans. Men större mirakel har skett.

Tipsa en kompis

00:23

Kravet på Malmö FF: ”En prickfri insats”

LONDON. I kväll avgörs Malmö FF:s öde i Europa League på Stamford Bridge.Chelsea vann det första mötet med 2-1 och för MFF blir en av nycklarna att hålla nollan i London för att ha chansen att gå vidare.– Det krävs att vi gör en prickfri insats, säger målvakten Johan Dahlin.