Tipsa en kompis

2018-11-11

Lennart Johansson: ”Jag skiter i Norrköping i dag”

Ur-AIK:aren och Uefa:s hedersordförande Lennart Johansson, 89, fanns på plats i Kalmar när klubben i hans hjärta tilldelades pokalen som bär hans namn.Då skickade han en pik till guldrivalen.– Även om jag tycker väldigt bra om Norrköping sedan jag var ung så skiter jag i dem i dag, säger han till SVT.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Norrköping

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

13:18

Bajens bakslag – han missar stormatchen

Hammarbys nyckelspelare David Fällman tränade inte på fredagen.Mittbacken är skadad och har fått en bristning i ljumsken.Därmed blir det inte spel mot IFK Norrköping.– Han kommer nog inte att spela, säger Stefan Billborn.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Sundsvall nytt krislag i allsvenskan

Kris ekonomiskt och numera även kris i tabellen.
Efter tio omgångar i år ligger fjolårets poplag GIF Sundsvall på kvalplats neråt i allsvenskan. I dag blev det förlust med 2-0 mot Norrköping.
– Det känns extra tungt när matchen borde sett annorlunda ut, säger Linus Hallenius till C More.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Norrköping lyfter efter andra raka

IFK Norrköpings kris verkar vara över.Inte Gif Sundsvalls.Laget åkte på sin fjärde raka förlust efter att Jordan Larsson fastställt slutresultatet 2-0 – anfallarens sjätte mål för säsongen.

Tipsa en kompis

Friday 17 May

Kritiken: ”Väldigt tufft – vi är slitna”

GÖTEBORG. Norrköping i måndags, Malmö i går, Hammarby på måndag.Det täta spelschemat tär på vårens sensationslag IFK Göteborg.– Vi är slitna, konstaterar anfallsstjärnan Lasse Vibe, 32.

Tipsa en kompis

Thursday 16 May

Jordan Larsson gav Peking efterlängtad seger

Norrköping bortabesegrade Örebro med 2-1 och inkasserade därmed sin andra seger för säsongen. Stor segerorganisatör blev Jordan Larsson som gjorde det avgörande målet.

Tipsa en kompis

Thursday 16 May

Larsson räddade ”Peking” mot ÖSK

I den 48:e minuten kände Jens Gustafsson en kall bris om sig.De kalla krisvindarna.Men Jordan Larsson räddade honom och IFK Norrköping med sitt 2-1-mål mot Örebro som innebar Pekings andra seger för säsongen.

Tipsa en kompis

Monday 13 May

Krisen total i Peking – föll trots dominans

De dominerade stort i andra halvlek.Men IFK Norrköping förlorade med 1-2 hemma mot Blåvitt och nu är det kris i Peking.Åtta matcher, en seger.– Vi gör kanske vår bästa match för säsongen, därför känns det tungt, säger Jens Gustafsson till C More.

Tipsa en kompis

Monday 13 May

IFK Norrköping fortsätter att hacka

Guldkandidaten IFK Norrköping fortsätter att hacka. I kväll förlorade laget hemma mot IFK Göteborg med 1-2, vilket gör att laget nu ligger på en elfteplats och är nio poäng efter serieledande Malmö FF.
– Jag är väldigt glad och vi är nöjda efter att ha tagit alla tre poäng, säger Giannis Anestis till C More.