Tipsa en kompis

2018-11-11

"Inget svenskt lag hade kunnat göra vad vi gjort"

Bäst i allsvenskan sedan Uwe Rösler tog över.Samtidigt som MFF kan gå vidare från gruppspelet i Europa League samt kvalificerat sig för Europakval även 2019.På frågan om Malmö FF är bäst i Sverige säger Rösler:–Jag tror inte något annat lag i Sverige kunnat göra vad vi gjort.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

13:09

Problem för Rösler: Kan inte ta ut en MFF-trupp

Rasmus Bengtsson definitivt ur spel.Och utöver det har Malmö FF så många frågetecken att Uwe Rösler dagen innan mötet med AFC inte ens kan ta ut en matchtrupp.– En grej hände under full träning och några andra var sedan tidigare. Så vi måste tyvärr vänta, säger Rösler.

Tipsa en kompis

12:21

”Det är Malmö FF:s stora utmaning nu”

LARSSON PÅ LINJEN: Fler spelare måste utvecklas bättre

Tipsa en kompis

Thursday 23 May

Nannskog: ”Det är ju en jättekris”

Victor Nilsson Lindelöf är ljumskskadad och för en vecka sedan klev Andreas Granqvist av en match och sade att ”landslaget är i fara.” Den givna ersättaren Pontus Jansson missade playoff-matcher till Premier League med skadebekymmer.
– Det är en jättekris, det är det ju, säger SVT Sports expert Daniel Nannskog.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

Malmötalang nobbar MFF – till allsvensk konkurrent

Malmötalangen Elias Olsson, 16, nobbar – Malmö FF.Nästa adress är istället Kalmar FF.– Beslutet känns rätt, säger den unge IFK Malmö-spelaren till klubbens hemsida.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

”Vissa matcher han gjorde i Malmö var oförglömliga”

Han var världsstjärnan som kom till Sverige för att ta allsvenskan tillbaka till Champions League.En kapsyl, en mjölksugen son och en löparbana ville annorlunda.Det här är berättelsen om Jari Litmanen och Malmö FF.Om några magiska matcher och massor av märkvärdigheter.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

Malmö FF har erbjudit Mikael Lustig kontrakt

De stora ligorna i Europa avslutas en efter en och vi närmar oss tiden på året som kallas silly Season.Det börjar bubbla redan nu i allsvenskan i och med att transferfönstret snart öppnas.I veckans avsnitt av SportExpressens podd Disco & Noa tar Daniel Kristoffersson och Noa Bachner upp allsvenskans hetaste ämnen.Utöver värvningar och kontraktsförslag bjuds det bland annat på samtal om matchfixning i Belgien.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

Så blir Vindheims sista tid i Malmö: ”Full tillit”

Såld till Sparta Prag för 14 miljoner kronor.Men Andreas Vindheim kommer att fortsätta spela för Malmö FF.–Det är tre matcher kvar och vi behöver honom definitivt, säger huvudtränaren Uwe Rösler.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

”Varenda gång jag pratar om det blir jag förbannad”

Leeds missade i kvalet till Premier League.Nu funderar Pontus Jansson på sin framtid.– Man kan allt och då vill man ha en ny utmaning, säger landslagsbacken