Tipsa en kompis

2018-11-12

Zlatan årets nykomling – mitt under fotbollsgalan

Zlatan Ibrahimovic hade redan fått pris som årets anfallare på Fotbollsgalan.Och mitt under festligheterna fick han ett nytt pris.Som årets nykomling i MLS.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 01:09

Ikea söker upp Zlatan efter omtalade orden

Han rev ner stora skratt då han berättade en Ikea-anekdot i amerikansk tv.Nu belönas Zlatan Ibrahimovic.Med gratis köttbullar – för resten av livet, skriver möbeljätten på sitt officiella Twitter-konto.

Tipsa en kompis

Monday 18 February

”Rika människor går inte till Ikea”

Zlatan Ibrahimovic har återigen charmat byxorna av den amerikanska publiken.
Den här gången lockade den svenske superstjärnan fram både gapskratt och burop under en intervju framför publik i Los Angeles.

Tipsa en kompis

Friday 15 February

Ställs in efter kaos: ”Såg det överallt”

Orange County snuvas på Zlatan Ibrahimovic.Los Angeles Galaxys försäsongsmatch mot Vancouver har blivit inställd på grund av översvämning.

Tipsa en kompis

Monday 11 February

”Var nog bland det sjukaste jag sett”

ABU DHABI. Anton Tinnerholm lever fotbollsdrömmen på Manhattan.Nu berättare den förre allsvenske profilen som succésäsongen i MLS, framtiden, Behrang Safaris sjuka bröllopshälsning, sorgen efter avlidne MFF-ordföranden Håkan Jeppson - och att Tinnerholm inte tycker fotbollen får den uppmärksamhet den förtjänar i USA.–”Han spelar bara soccer” säger man om Zlatan till exempel. För en annan är ju det helt sjukt eftersom fotboll är världens största sport.

Tipsa en kompis

Monday 11 February

”Bonusarna är mindre värda än pizzan vi äter”

Zlatan Ibrahimovic tog en lunch med MLS-bossen Don Garber.Och han höll inte tillbaka i sin kritik av ligans lönetak.– Jag sa att deras bonusar var mindre värda än tryffelpizzan vi åt. Han ville ju att jag skulle vara ärlig, säger Zlatan i Sports Illustrated-podcasten Planet Fútbol.

Tipsa en kompis

Sunday 10 February

Zlatans nya tränare: ”Tror Ibra är vår kapten”

Det verkar som att Zlatan Ibrahimovic kommer att bli ny lagkapten för Los Angeles Galaxy. När nya tränaren Guillermo Barros Schelotto intervjuas i lagets podd Corner of The Galaxy säger han så här:
– Jag tror att Ibra är vår kapten, säger den nye tränaren Guillermo Barros Schelotto.

Tipsa en kompis

Sunday 10 February

Hans första drag: Ändrar Zlatans roll

Han saknades i natt.Zlatan Ibrahimovic har ännu inte gjort säsongsdebut för Los Angeles Galaxy.När han väl är tillbaka på planen kommer han göra det med bindeln på armen.– Jag tror att ”Ibra” är vår kapten i år, säger nye tränaren Guillermo Barros Schelotto.

Tipsa en kompis

Saturday 9 February

Nödlösning för att ha råd med Zlatans rekordlön

Den enes bröd – och den andres...Zlatan Ibrahimovic fick sitt drömkontrakt, vilket tvingar Los Angeles Galaxy till drastiska åtgärder.Enligt MLS Soccer så kommer lagkamraten Giovani dos Santos att åka på en rejäl lönesänkning.