Tipsa en kompis

2018-12-04

Uppgifter: Riskerar att sparkas ut från Europa

Manchester City och Paris Saint-Germain bröt mot reglerna för Financial Fair Play men undvek att bli bestraffade – fram tills nu.På tisdagen skriver engelska The Times att City riskerar att kastas ut från Champions League efter att ha manipulerat sponsoravtal.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester C

Grundat år: 1880

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:05

Provspelaren erkänner: ”Formen är inte perfekt”

GÖTEBORG. Tio år i Barcelona, två i Manchester City.Nu kommer Gai Assulin, 27, närmast från en sejour i Kazakstan.Kan den förre supertalangen spela till sig ett kontrakt med IFK Göteborg?– Jag har inte spelat på länge så min form är inte perfekt, men det är försäsong nu och det kommer med tiden, säger han efter sin första provträning med Blåvitt.

Tipsa en kompis

Friday 15 February

Sarri:”Har inte råd att släppa in sådana mål mot topplag”

Chelsea besegrade Malmö FF med 2-1 i Champions League. Chelseas tränare Maurizio Sarri inte nöjd med lagets försvarsspel.
– Om vi släpper in ett mål på det sättet vi gör idag mot lag som Manchester City, Tottenham eller United, då riskerar vi att släppa in tre mål på tio minuter, sa han efter matchen.

Tipsa en kompis

Thursday 14 February

Skrällchansen finns: ”Vi har stor erfarenhet”

Malmö ställs i kväll mot storlaget Chelsea, som är inne i en minst sagt jobbig period. 0-6-förlusten senast mot Manchester City svider rejält.
– Deras senaste perioden har inte varit den bästa, säger MFF:s Anders Christiansen till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 February

Kristränarens hyllning inför mötet med MFF

MALMÖ/STOCKHOLM. 0-6 mot Manchester City i helgen.Och Chelseas manager Maurizio Sarri visar Malmö stor respekt inför sextondelsfinalen.– Vi möter ett väldigt bra lag, säger Sarri.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 February

MFF-piken efter Chelseas förnedring: ”Överförtjust”

Uwe Rösler missade inte Manchester Citys överkörning av Chelsea i helgen.Malmö FF-tränaren njöt när Europa League-motståndaren förlorade med 0–6.– Om jag ska vara ärlig blev jag överförtjust, säger Rösler.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 February

Bengtsson: ”Chelsea vill egentligen inte vara här”

Efter förnedringen mot Manchester City.Nu väljer Chelsea att inte träna på Stadion i Malmö inför mötet med MFF.–Håller du på Chelsea eller spelar i Chelsea så vill du väl egentligen inte vara här, säger MFF:s mittback Rasmus Bengtsson.

Tipsa en kompis

Tuesday 12 February

Rösler: ”Chelsea är ett skadat djur”

Efter 0–6 mot Manchester City är Chelsea starkt ifrågasatt.Något som bör tala för Uwe Röslers Malmö FF.– Chelsea är ett skadat djur, säger MFF-tränaren.

Tipsa en kompis

Monday 11 February

Malmöstjärnan: ”Hoppas vi kan göra som City”

Har det öppnats en lucka för Malmö FF att skrälla i Europa League-mötet med storlaget Chelsea? Ja, kanske. i stortmötet i Premier League i går föll nämligen Chelsa med 6-0 mot Manchester City. På torsdag möts Malmö och Chelsea i Premier League.
– Det här är en annan typ av tävling, säger Fouad Bachirou i en intervju med SVT Sport.