Tipsa en kompis

2018-12-04

Går till hård attack mot stjärnan: ”Är patetiskt”

Världsartisten Martin Solveig ber om ursäkt efter den pinsamma kommentaren mot Ada Hegerberg. Juventus stjärnor Eniola Aluko och Petronella Ekroth ger inte mycket för ursäkten."Patetiskt", skriver Aluko på Twitter."Så jävla pinsamt", skriver Ekroth.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Juventus

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:49

Jätteaffären är nära – kan lämna för rivalen

Halva fotbollsvärlden jagade Sergej Milinkovic-Savic förra sommaren.Nu närmar han sig en flytt från Lazio.Den 24-årige serben är överens med Juventus, enligt Gianluca Di Marzio.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

”Väldigt sorgligt slut på Bales karriär i Madrid”

Real Madrid är ett lag i spillror.Det spanska storlaget avslutade säsongen med en tung 0-2-förlust mot Real Betis.Dessutom uppges tränaren Zinedine Zidane ha en frostig relation med presidenten Florentino Perez och kan lämna för Juventus.

Tipsa en kompis

Friday 17 May

Pep ilsknar till efter frågorna

Juventus är på jakt efter ny tränare.Nu ger drömnamnet Pep Guardiola tydliga besked om ryktet som placerar honom hos de italienska mästarna.

Tipsa en kompis

Friday 17 May

Allegri lämnar Juventus

Juventus tränare Massimiliano Allegri kommer inte att finnas på klubbens tränarbänk nästa säsong, meddelar Juventus på sin webbplats.

Tipsa en kompis

Friday 17 May

Bekräftat: Allegri lämnar Juventus

Massimiliano Allegri har vunnit fem raka ligatitlar med Juventus.Det blir inte fler.Juventus meddelar att Allegri lämnar klubben i sommar.

Tipsa en kompis

Thursday 16 May

”Många är missnöjda – han och flera lämnar”

Paulo Dybala är på väg bort från Juventus.Det bekräftar nu superstjärnans agent.

Tipsa en kompis

Saturday 4 May

Vill se en bojkott – hotet mot allsvenskan växer

Europeisk klubbfotboll är på väg att förändas i grunden – något som kan få allvarliga konsekvenser för allsvenskan –och som lett till en djup schism.Ligornas samarbetsorganisation European Leagues har därför kallat till möte nästa vecka för att inleda motdiskussioner om toppfotbollens framtid.Ett möte Juventusbossen Andrea Agnelli –ordförande i toppklubbarnas organisation ECA – nu uppmanar till bojkott av.–Jag ska inte till Madrid men det är av helt privata skäl, säger Malmö FF:s vd Niclas Carlnén som sitter i styrelsen f...


Läs mer »

Tipsa en kompis

Friday 3 May

Svenska backen förlänger kontraktet med Juventus

Han lämnade Malmö FF utan att ha slagit sig in i A-laget.Nu har mittbacken Mattias Andersson, 20, förlängt sitt kontrakt med Juventus.– Otroligt smickrande att en av världens största klubbar väljer att förlänga med Mattias. Kul och välförtjänt, säger hans agent Martin Dahlin.