Tipsa en kompis

2018-12-04

Pode om konflikten i TFF: ”Framförde synpunkter”

Marcus Pode, 32, får inte stanna kvar i Trelleborgs FF.Nu berättar han om konflikten mellan spelarna och tränarteamet när TFF åkte ur allsvenskan.– Jag framför synpunkter för egen del, men även för övriga spelare, säger Pode.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Trelleborg

Grundat år: 1926

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Förlust igen – femte matchen i rad utan seger för Örgryte

Öis var i onsdags det första laget som tog poäng mot serieledande Varberg.Men i nästa match blev 1–2-stryk mot Trelleborg, i andra änden av serien.– Det känns rätt surt och jobbigt får jag väl erkänna. Men jag tycker att killarna gör en jävligt fin match, säger Öis-tränaren Thomas Askebrand till GP.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

ÖIS tunga svit fortsätter – efter sent avgörande

Inhopparen Dennis Antwi blev sen matchhjälte för Trelleborg på Vångavallen.Hans avgörande nick mot Örgryte gör att Göteborgslagets segerlösa svit fortsätter.–Det känns rätt surt och jobbigt, säger ÖIS-tränaren Thomas Askebrand till GP.

Tipsa en kompis

Saturday 11 May

Drömstart för Haglund i Halmstad: Seger direkt

Vilken drömstart för Halmstads BK:s nye tränare Magnus Haglund, 45.Krislaget vann med enda målet på Vångavallen i Trelleborg – och lämnade jumboplatsen i superettan.

Tipsa en kompis

Sunday 28 April

Trelleborg vinnare igen - efter elva månader

Trelleborg är tillbaka som vinnare.Segern över Dalkurd med 2-0 är TFF:s första på elva månader.– Jag är glad för tre poäng, väldigt glad för spelarnas skull som haft en tuff inledning, säger tränaren Peter Swärdh till Trelleborgs Allehanda.

Tipsa en kompis

Wednesday 24 April

Är Bajen en guldkandidat – eller Trelleborgs FF B?

Det har kallats för en tidig toppmatch.Jag skulle säga att Malmö FF mot Hammarby handlar om något helt annat.Att döda spöken.

Tipsa en kompis

Monday 22 April

313 dagar utan seger – tungt för Trelleborg

313 dagar utan seger i en tävlingsmatch.Trelleborgs FF tvingas fortsätta vänta på en trepoängare.0-0 borta mot Västerås är en ny tung motgång för ex-allsvenskarna.

Tipsa en kompis

Monday 15 April

Drömträffen som räddar Trelleborg

TRELLEBORG. Ex-MFF:are är på väg att förstöra kvällen för Trelleborgs FF.Då avfyrar Zoran Jovanovic vårens rökare på Vångavallen och räddar en poäng (1-1)

Tipsa en kompis

Sunday 7 April

Blytunga starten efter TFF:s supersatsning

Vilken örfil för Trelleborgs FF.Livet i superettan är ingen enkel match.– Det är precis så här svårt. Vi har räknat med det, säger tränaren Peter Swärdh.