Tipsa en kompis

2018-12-05

MFF-seger i genrepet – utan skadad Christiansen

Två skott i ribban, stort spelövertag mot bra motstånd och en missad straff.Malmö FF:s tränare Uwe Rösler var mycket nöjd efter 1–0-segern i genrepet inför rysarmötet med Besiktas.–Jag är väldigt belåten. Alla som fick chansen tog möjligheten, säger MFF-tränaren.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

15:06

Stjärnan sjuk - missade träning inför rysarmötet

Tre dagar till måstematchen mot Besiktas i Istanbul.Då saknades stjärnbacken Rasmus Bengtsson på Malmö FF:s träning.– Han är förkyld, säger klubbens fysioterapeut Jesper Robertsson.

Tipsa en kompis

Sunday 9 December

Hoppet inför Besiktas – MFF har aldrig varit bättre

På torsdag måste Malmö FF göra något man aldrig gjort förut –vinna en europeisk gruppmatch på bortaplan.I ryggen med sig till Istanbul har MFF ett hemmafacit som aldrig någonsin varit bättre.– Jag har en positiv känsla inför matchen, säger Oscar Lewicki.

Tipsa en kompis

Saturday 8 December

Dottern om stödet: ”Det är värmande”

Fotbollssverige är i sorg efter Malmö FF:s ordförande Håkan Jeppssons plötsliga bortgång.Nu vill närmaste familjen tacka för det fina stödet.–Det är värmande med dem många kloka och fina ord som utryckts om Håkan i denna svåra stund, säger Annie Jeppsson, dotter till Håkan.

Tipsa en kompis

Saturday 8 December

“Jag har blivit av med två goda vänner nu”

Malmö FF:s ordförande Håkan Jeppsson gick hastigt bort vid en ålder av 57 år.Under helgen hedras han med en minnesplats på stadion.–Det känns väldigt hårt. Nu har jag blivit av med två nära vänner, säger MFF:s busschaufför Roland Nisch, som även kände Håkan privat och som fick mejl av honom kort innan han dog.

Tipsa en kompis

Saturday 8 December

Åge Hareides sorg efter dödsbudet: "Är i chock"

Håkan Jeppsson tog beslutet att göra Åge Hareide till tränare i Malmö FF.Det förändrade klubben för alltid.Den danske förbundskaptenen är förtvivlad efter MFF-ordförandens hastiga död.– Jag är i chock efter Håkans bortgång, säger Hareide.

Tipsa en kompis

Friday 7 December

”Väldigt tragiskt – är en stor förlust”

Håkan Jeppsson nådde stora framgångar även i bordtennis, både som spelare och ordförande i Malmö FF.Legendaren Jörgen Persson minns särskilt en finalförlust i Moskva och hyllar Jeppssons bidrag till Pingisligan.– Det är väldigt tragiskt. Tankarna går naturligtvis till hans närmaste, säger Jörgen Persson.

Tipsa en kompis

Friday 7 December

Han blir MFF:s nya ordförande

Efter Håkan Jeppssons tragiska bortgång blir Anders Pålsson tillförordnad ordförande i Malmö FF.Det meddelar klubben efter fredagens styrelsemöte.– Malmö FF är i djup sorg. Det är en oerhört tragisk situation som vi nu måste förhålla oss till på bästa sätt. Alla inom föreningen är fast beslutsamma om att fortsätta arbetet i Håkan Jeppssons anda, säger Anders Pålsson till hemsidan.

Tipsa en kompis

Friday 7 December

Han kommer för all framtid vara en av de allra största

Håkan Jeppsson blev 57 år.Tillsammans med Malmö FF har han skrivit stor historia.Och i Malmö FF:s historieböcker kommer Håkan Jeppsson för all framtid att stå som en av de allra största.