Tipsa en kompis

2018-12-06

AIK vill att Etuhu– domen överklagas

Dickson Etuhu friades av tingsrätten i matchfixningsmålet. Nu hoppas AIK att domen överklagas.- För svensk fotbolls skull sänder domen oroväckande signaler, säger AIK:s klubbdirektör Jens T Andersson till AIK:s officiella hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

07:41

”Är nu man inser vad 200 matcher betyder”

Henok Goitom gjorde sin 200:e match i AIK-tröjan mot Falkenberg.Han är därmed den 25:e spelaren genom tiderna i AIK som når milstolpen.– Det här har en speciell plats i hjärtat, säger Goitom.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Kan förlänga med AIK: ”Jag har fått signaler”

Sju mål på fyra matcher och Tarik Elyounoussi tar täten i skytteligan.Då kommer glädjebeskedet: norrmannen och AIK förhandlar om nytt kontrakt.– Jag har fått signaler från min agent att de är i kontakt med Björn, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Spelaren som lyser lite starkare än alla andra

När AIK är AIK lyser en spelare lite starkare än de andra med sin nyfunna kontinuitet.Tarik Elyounoussi har redan nu tangerat sin egen målskörd från förra året.Och även om han själv inte vill det så måste vi prata lite om honom.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Elyounoussi glödhet – toppar nu skytteligan

AIK hakar på i toppen – och Tarik Elyounoussi tar täten.Åtminstone i skytteligan.Anfallaren svarade för sitt sjunde och åttonde mål för säsongen i 2-0-segern mot Falkenberg.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Polisen kan förbjuda tifon i Stockholmsderbyt

Om det förkommer pyroteknik eller maskering under kvällens allsvenska fotbollsmatch mellan AIK och Falkenberg kan polisen förbjuda all form av tifo eller så kallade OH-flaggor till kommande matcher.

Tipsa en kompis

Friday 17 May

Granqvist missar Eskilstuna-matchen

Helsingborgs mittbacksstjärna Andreas Granqvist, som fick en sträckning i en magmuskel mot AIK i onsdags, kan inte spela lördagens allsvenska match mot Eskilstuna.

Tipsa en kompis

Thursday 16 May

Klubbarna i krismöte om säkerhetsläget

Efter matchen mellan Helsingborg och AIK uppstod konfrontationer mellan ordningsmakten och supportergrupper.Det slutade bland annat med att AIK:s SLO upprättade en polisanmälan mot en ordningsvakt efter att ha fått ett batongslag mot sig.AIK:s klubbdirektör och vd är bekymrad över utvecklingen i svensk fotboll.– Jag tycker att utvecklingen går käpprätt åt fel håll, säger Jens T Andersson.

Tipsa en kompis

Thursday 16 May

AIK-anställd polisanmäld efter kaoset i Helsingborg

I samband med matchen mellan Helsingborg och AIK igår blev det en konfrontation mellan bortasupportrar och polisen som slutade med att fyra polisanmälningar upprättades. En av anmälningarna är mot en AIK-anställd för våld mot tjänsteman.