Tipsa en kompis

2018-12-06

Officiellt: Stjärnan stannar – har skrivit på nytt avtal

Giorgi Kharaishvili stannar i IFK Göteborg.Anfallaren har skrivit på ett kontrakt fram till och med sommaren 2022.Det meddelar klubben på sin hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:58

De möjliggjorde Blåvitts värvning av Lasse Vibe

GÖTEBORG. IFK Göteborg värvade Lasse Vibe, 32, med hjälp av externa finansiärer.Nu – efter att GT begärt ut aktieboken – offentliggör Blåvitt namnen på de två privatpersoner och två företag som möjliggjorde prestigevärvningen.– Vi är tacksamma för denna möjlighet från våra externa intressenter, säger Mats Engström, ordförande i IFK Göteborg.

Tipsa en kompis

12:04

Blåvitts svar: ”Om vi får 250 miljoner så”

GÖTEBORG. Nederlagstippade IFK Göteborg fortsätter att överraska i allsvenskan.Det gör flera Blåvitt-spelare till hett villebråd.Inte bara Benjamin Nygren, 17.– Det är ett par av våra spelare som finns på radarn där ute, det märker vi, säger Blåvitts klubbdirektör Max Markusson.

Tipsa en kompis

08:25

Här är dilemmat för Blåvitt med Nygren

GÖTEBORG. Med två omgångar kvar till sommaruppehållet kan både Hammarby och IFK Göteborg blicka tillbaka på en lyckad vårsäsong- och i bägge lagen finns mer att ta av.När sommarfönstret öppnar börjar det tuffa jobbet för klubbarna.Både Blåvitt och Bajen kommer att behöva förstärka sina trupper för att fortsätta ligga i topp.De grönvita har redan nu börjat snegla på framtiden.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

”Jag borde ha avgjort på någon av mina chanser”

GÖTEBORG. Patrik Karlsson Lagemyr, 22, fick pris som bäst i Blåvitt.Men själv var han inte så nöjd med sin insats.– Jag borde ha avgjort på någon av mina chanser, säger ”Paka” efter 0–0 mot Hammarby.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Sågningen: ”Man kunde ta ut får där”

GÖTEBORG. Hammarby spelade 0-0 mot IFK Göteborg - och fick David Fällman skadad och Nikola Djurdjic utvisad.Efteråt var Djurdjic förbannad på Ullevis underlag.- Jag har aldrig sett så högt gräs i Sverige tidigare, jag förstår inte varför man inte klipper det?, säger han.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Mållöst toppmöte i Göteborg

Bollen tog i ribban, i stolpen eller flög tätt utanför gång på gång. IFK Göteborg och Hammarby försökte göra skäl för statistiken som allsvenskans målfarligaste lag hittills.
Men den här gången gick det inte. I stället slutade toppmötet 0–0.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Blåvitt mållösa igen – efter arenaflytten

IFK Göteborg vann tre raka matcher på Ullevi och gjorde nio mål.Sen flyttade man tillbaka till Gamla Ullevi.Sen dess har man inte lyckats göra mål och kvällens match mot Hammarby slutade 0-0.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Lagkaptenen som spelar mest av alla

GÖTEBORG. IFK Göteborgs Sebastian Ohlsson, 25, har spelat hela tiden i år.I 810 minuter – plus tillägg – har han sprungit fram och tillbaka på högerkanten med lagkaptensbindeln på armen.Bara målvakten Ioannis Anestis har haft lika mycket speltid.– Jag har bra lungor och gillar att spela mycket. Men det är sjukt viktigt att ta hand om kroppen, säger han inför måndagskvällens toppmatch mot Hammarby.