Tipsa en kompis

2018-12-31

Avstängd för doping – klar för Premier League

Han stängdes av i ett år efter de kontroversiella dopingbilderna.Nu är Samir Nasri tillbaka i England.Fransmannen har skrivit på för West Ham.– Jag är verkligen exalterad, säger han till klubbens hemsida.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

West Ham

Grundat år: 1895

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 10 August

Jonas Eriksson om VAR-debuten i Premier League

VAR hamnade i strålkastarljuset i Premier Leagues andra match mellan West Ham och Manchester City. Tre gånger klev VAR in och varje gång var det svårdömda situationer. Enligt den förre elitdomaren Jonas Eriksson var alla beslut rätt:
– Det är små, knappa marginaler men varje gång är det odiskutabelt rätt beslut.

Tipsa en kompis

Saturday 10 August

Kändes som vi befann oss på Stadsbiblioteket

En hel sommar har gått och förväntningarna inför säsongen har återigen byggts upp.I West Ham-lägret drömmer man om Europa och skrockar om en massa poäng för firma Anderson-Lanzini.

Tipsa en kompis

Saturday 10 August

Tre gånger VAR för City i premiären

Manchester City tog en förkrossande seger i sin Premier League-premiär mot West Ham. Slutsiffrorna skrevs till 5-0 – efter tre olika VAR-granskningar.

Tipsa en kompis

Saturday 10 August

VAR-kaos – i kross av regerande mästarna

De regerande mästarna Manchester City krossade West Ham när man vann med 5-0.Och VAR skulle presentera sig direkt i den engelska högsta ligan när flera situationer granskades – där bland annat Sergio Agüero fick två försök från straffpunkten– Premier League som lovade att det inte skull bli stökigt med VAR kanske inte har fått den bästa starten, Viasats kommentator Henrik Strömblad.

Tipsa en kompis

Saturday 13 July

Higuain jagas – av oväntad PL-klubb

West Ham vill knyta till sig storstjärnan

Tipsa en kompis

Sunday 5 May

Manchester Citys damer vann FA-cupen inför 43 264

Manchester Citys damer vann FA-cup-finalen mot West Ham med 3-0 på Wembley. Det blev ännu en stor publikmatch detta VM-år för damer. 43 264 hade dykt upp på nationalarenan i London.

Tipsa en kompis

Thursday 2 May

Publikrekord väntas i damernas FA-cupfinal

West Ham och Manchester City möts i finalen av FA-cupen nu på lördag. Då förväntas det tidigare publikrekordet från förra årets FA-cup final att bli slaget. Då kom 45 423 för att se Chelsea mot Arsenal. Inför helgens drabbning har redan 52 000 biljetter sålts.

Tipsa en kompis

Saturday 27 April

Tottenham tappade poäng i kampen om CL-platserna

Nollade på hemmaplan i derbyt.West Ham lyckades knipa alla tre poängen mot Tottenham.Matchvinnare blev Michail Antonio som satte dit segermålet 1-0.