Tipsa en kompis

2019-01-09

Svenska duon lämnar januariturnén

Två spelare lämnar det svenska landslagets pågående januariturné.
Mittfältaren Simon Tibbling, 24, och backen Jonathan Augustinsson, 22, skadade sig båda mot Finland och åker nu hem.
– Det känns jäkligt surt att lämna, säger den sistnämnde till Fotbollskanalen.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

09:15

Så bra är Djurgården – betyg på alla spelare

Stor genomgång av Djurgården inför allsvenska säsongen 2019.• SportExpressens experter tippar lagets tabellplacering med motivering.• Truppen synas med getingbetyg på samtliga spelare.• Startelva och lagets taktik.SportExpressen presenterar ett lag per dag närmsta två veckorna – och du får tillgång till allt med Expressen Premium.Panelen består av Noa Bachner, Daniel Kristoffersson, Therese Strömberg, Anel Avdic, Markus Wulcan och Mattias Larsson.MISSA INTE! Allsvenska guiden – med 220 fullmatade sidor ...


Läs mer »

Tipsa en kompis

20:16

Oavgjort mot storklubben – HIF obesegrat genom försäsongen

Nio matcher har Helsingborgs IF spelat under försäsongen.Antalet förluster –noll.Efter 2–2 i genrepet mot FCK laddar nu ett obesegrat HIF för den allsvenska premiären mot IFK Norrköping.

Tipsa en kompis

19:55

Djurgårdens nyckelspelare korsbandsskadade

Djurgården har drabbats av två tunga avbräck inför damallsvenskan i fotboll.
Viktiga mittfältaren Michaela ”Sheila” van den Bulk och ordinarie försvararen Kim Sundlöv har båda drabbats av korsbandsskador och blir borta året ut.

Tipsa en kompis

18:23

Malmö FF vann genrepet mot holländska AZ Alkmaar

Malmö FF vann allsvenska genrepet mot holländska AZ med 1-0 efter mål av Jo Inge Berget.– Det var ett bra genrep, väldigt stabilt och bra, säger Guillermo Molins, som startade på topp tillsammans med Berget.

Tipsa en kompis

14:33

Marcus Berg om Blåvitt: ”Det är många kockar”

Tio mål i Förenade Arabemiraten – men till sommaren har Marcus Berg ett utgående kontrakt.Om anfallaren kommer tillbaka till Sverige är det bara IFK Göteborg som gäller, men han är bekymrad över klubbens status.– Det känns som om det är många kockar som ska koka soppan, säger han.

Tipsa en kompis

Igår 11:10

MFF lånar ut nyförvärvet – till allsvensk konkurrent

Malmö FF värvade Adi Nalic i vinter.Nu lånas den offensive talangen ut för att få speltid i allsvensk miljö.– Vi tror att detta är ett steg i rätt riktning, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson.

Tipsa en kompis

Igår 10:17

HIF-målet: ”Vi ska vara en klubb som är topp-4”

En träningsmatch återstår.Därefter kliver Helsingborgs IF tillbaka in i allsvenskan med ett kortsiktigt mål att hålla sig kvar.De långsiktiga planerna är betydligt mer storslagna.– Om tio år ser jag att vi ska vara en klubb som är topp-4, säger klubbdirektören Joel Sandborg.

Tipsa en kompis

Igår 09:41

Är lika bra att alla får veta hur det ligger till

Har du alltid känt att det är något som inte stämmer?Jag misstänkte det.Snart börjar allsvenskan igen, och i år är det lika bra att alla får veta hur det ligger till.