Tipsa en kompis

2019-01-09

Klart: Zlatan bäst betald någonsin

Nu står det klart att Zlatan Ibrahimovic blir bäst betald i MLS historia, rapporterar LA Times.Svensken femdubblar sin lön och slår Kakás tidigare lönerekord med ynka 300 000 kronor.Samtidigt måste Los Angeles Galaxy offra någon av sina storstjärnor – för svenskens lön.– Vi vet ärligt talat inte hur det ska bli, säger presidenten Chris Klein till tidningen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

07:28

Mysteriet kring Zlatan efter klubbens lögner

Zlatan Ibrahimovic är skadad.Situationen förbryllar LA Galaxys läkarteam – och nu uppges klubben överväga att värva en ny anfallare.–De vet inte hur allvarligt det är, säger LA Times reporter Kevin Baxter.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 March

Zlatan skrev ett enda ord – nu hyllas han

Zlatan Ibrahimovic ombads bidra till USA:s största sportsnackis just nu.Då passade den svenska stjärnan på att skoja – och nu hyllas han för sina ord.”Det här är väldigt roligt och så perfekt för Zlatan”, skriver CBS:s reporter Rob Dauster på Twitter.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Ikonen slår tillbaka mot Zlatan efter utspelet

Zlatan Ibrahimovic skickar en känga till flera av Manchester Uniteds ikoner.Nu kommer svaret från Ryan Giggs.– Tydligen så vet Zlatan mer än oss, säger Giggs enligt Guardian.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Zlatans hårda attack: ”Sök jobb, sluta klaga”

Zlatan Ibrahimovic står upp för vännerna José Mourinho och Paul Pogba.Även om det innebär att han måste gå i clinch med Manchester United-ikonen Paul Scholes.

Tipsa en kompis

Friday 15 March

”Gör så mot Zlatan och han blir galen”

Gianluca Curci debuterade som 19-åring för Roma och vann totalt tre cuptitlar med Francesco Totti vid sin sida.Nästan 15 år senare har hans fotbollskarriär tagit honom till Söder och Hammarby.– Jag vill spela till mig en plats i fansens hjärtan, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 14 March

Nya uppgifterna om Zlatan – som oroar

Zlatan Ibrahimovic missade helgens ligamatch på grund av en skada.Nu skriver LA Times att situationen kan vara allvarligare än väntat – och att svensken riskerar att missa fler matcher.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 March

Oro kring Zlatan – letar ersättare

Det råder oro i LA Galaxy-lägret kring Zlatan Ibrahimovics skada, rapporterar LA Times
– Zlatan har inte tränat på en vecka och det här känns som något som kan bli mycket längre, skriver reportern Kevin Baxter.

Tipsa en kompis

Wednesday 13 March

Uppgift: Letar efter ersättare till Zlatan

En hälskada stoppade Zlatan Ibrahimovic från att spela bortamötet med Dallas i helgen.Nu skriver LA Times reporter Kevin Baxter att svensken kan bli borta en längre tid – och att Los Angeles Galaxy har börjat leta efter en ersättare i anfallet.