Tipsa en kompis

2019-01-09

Karl-Johans Johnssons Guingamp chockade Neymars Paris SG

Den svenske landslagsmålvakten Karl-Johan Johnssons Guingamp chockade stjärnspäckade Paris SG och slog ut laget med 2-1 i kvartsfinalen av den franska ligacupen, ett drama som avgjordes på tilläggstid. Det var första gången på fem år som PSG förlorade en inhemsk cupmatch på hemmaplan.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Halmstad

Grundat år: 1914

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 20 March

”Gjort ett större misstag – och då blev jag petad”

Karl-Johan Johnsson och Johan Larsson befinner sig i franska Guingamp, men båda spelarna kämpar med speltiden.Johnsson har förstått det som att ett enda misstag ledde till petningen som hållit honom borta från spel i december.– Det lät väldigt positivt först, sedan gjorde jag ett misstag och blev satt på bänken så det är lite märkligt, säger han.

Tipsa en kompis

Sunday 10 March

Ex-HIF:are sänkte HBK: ”Inte snyggt”

HBK åker ur cupen efter förlängningsdrama mot AFC Eskilstuna.Matchvinnare: En gammal HIF-spelare – som borde fått rött kort långt innan han tryckte in segermålet.– Jag är glad att jag fick vara på planen, säger Gustav Jarl, 23, till C More.

Tipsa en kompis

Sunday 10 March

Östertränaren efter ”rökmålet”: ”Frisparken borde inte slagits”

Dagen efter Östers förlust mot AIK i Svenska cupens kvartsfinal råder det besvikelse i Österslägret.
Snacket efteråt handlade mest om Sebastian Larssons frisparksmål som tilläts att slå trots att Östersmålvakten Tobias Andersson stod i ett rökmoln.
– Frisparken borde inte ha fått slås i det läget, säger Östers tränare Christian Järdler till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Monday 4 March

Ekonomiskt pressat HBK – lottades mot AFC borta

Först meddelade klubbledningen att det saknas fyra miljoner kronor för att gå runt 2019.Kort därpå lottades Halmstads BK mot AFC Eskilstuna borta i Svenska cupens kvartsfinal.– Jag tycker vi har alla chanser som finns, säger anfallsstjärnan Gabriel Gudmundsson.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 February

Räknar med stjärnan – nobbar allsvenska klubbar

Två allsvenska klubbar har försökt värva Halmstads Gabriel Gudmundsson, 19, i vinter utan att matcha prislappen.I nuläget räknar HBK med att den unge stjärnan stannar i klubben.– Där vi är just nu är vi fullt inställda på att Gabbe spelar med oss det här året och bidrar med viktiga insatser, säger HBK:s klubbchef Tony Karlsson.

Tipsa en kompis

Saturday 26 January

Nyförvärven från start – då vann HBK mot Gais

Tre nyförvärv från start.Då inledde Halmstads BK säsongen 2019 med seger borta mot Gais.

Tipsa en kompis

Wednesday 9 January

Jätteskrällen: PSG utslaget av jumbon

PSG såg ut att gå mot ett väntat avancemang i den franska ligacupen.Karl-Johan Johnssons Guingamp ville annat.Laget stod för en jätteknall då de vann med 2-1 på Parc des Princes.

Tipsa en kompis

Monday 31 December

Blåvitts trotjänare presenterad i Japan

Det har varit klart ett tag.Men nu är Blåvitt-veteranen Emil Salomonsson, 29, presenterad av sin nya klubb.”Vi är glada att meddela att Emil Salomonsson har bestämt sig för att gå med i Sanfrecce Hiroshima”, skriver den japanska klubben på sin hemsida.