Tipsa en kompis

2019-01-10

Blåvitts drag: Mobilförbud

GÖTEBORG. IFK Göteborg måste arbeta med små resurser för att på sikt kunna bli ett topplag igen.Ett av huvudtränaren Poya Asbaghis drag för att skapa större fokus bland spelarna?Minskat mobilanvändande.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Monday 21 January

Poya Asbaghis hyllning: ”Det finns ingen gräns”

GÖTEBORG. Några kilon lättare, stark insats i premiären och självpåtagen ledarroll.Poya Asbaghi tror att Amin Affane kan växa ut till en nyckelspelare i år.– Fortsätter han att jobba som han gjort finns det ingen hejd, ingen gräns, säger Blåvitts tränare.

Tipsa en kompis

Sunday 20 January

Talangen avslöjar Blåvitts intresse

Thomas Isherwood, 20, har nämnts som ett tänkbart nyförvärv i IFK Göteborg.Nu avslöjar den före detta Bayern München-spelaren Blåvitts intresse.– Jag vet att de är intresserade, säger han till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Saturday 19 January

Tillbaka efter det tunga fjolåret

GÖTEBORG. Amin Affane, 24, var tänkt som offensiv spelmotor i Blåvitt redan förra året.Efter en tung fjolårssäsong har han jobbat hårt för att få mer speltid i år.I premiärmatchen mot norska Stabaek visade han de kvaliteter han för.– Förra året kom jag vid den här tiden. Inför den här säsongen har jag varit med från början av försäsongen, säger mittfältaren efter årets första match.

Tipsa en kompis

Saturday 19 January

Publiken fick jubla åt Blåvitt direkt

GÖTEBORG. Det blev seger direkt i säsongspremiären för IFK Göteborg.2–0 mot norska Stabaek efter en insats som stundtals rev ner applåder på läktarna.– Vi har en tydlig spelidé och skapar många chanser, säger mittfältaren Amin Affane till C More.

Tipsa en kompis

Friday 18 January

Blåvitts tränare i Hammarkullen

GÖTEBORG. Kvällen före säsongens första träningsmatch.Blåvitts tränare Poya Asbaghi möter barn och vuxna i Hammarkullen vid invigningen av den andra av IFK Göteborgs ”Planer för framtiden”.– Jag vill vara med så mycket det går när klubben har sådana här aktiviteter, säger Asbaghi.

Tipsa en kompis

Friday 18 January

100 dagar senare – hur mår Blåvitt?

GÖTEBORG. Det har gått 100 dagar sedan omstridde sportchefen Mats Gren fick sparken –och IFK Göteborg har fortfarande ingen ersättare på plats.Vad har hänt sedan dess och hur mår Blåvitt i dag?–Det finns inga smärtfria avsked, säger ordföranden Mats Engström om dagarna som skakade klubben.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Kopplades ihop med Blåvitt – klar för sydkoreansk klubb

Chisom Egbuchulam, 26, lämnar Sverige.Falkenbergs skyttekung är klar för sydkoreanska Suwon FC.– Han kommer att vara deras spjutspets och kommer att spela som ”nia”, säger hans agent Rotimi Fernandez Dawodu enligt allnigeriasoccer.com.

Tipsa en kompis

Tuesday 15 January

Utspelet: ”Säker på att det inte är hans beslut”

GÖTEBORG. Ferran Sibila, 30, lämnar Gif Sundsvall för att bli assisterande tränare i IFK Göteborg.Men enligt Sundsvalls sportchef Urban Hagblom var det inte spanjorens eget val.– Om beslutet hade legat på Ferran så… men jag tror inte att det är han som har fattat beslutet, säger Hagblom till Fotbollskanalen.