Tipsa en kompis

2019-01-10

Tusentals fans på plats när AIK premiärtränade

AIK har sparkat i gång fotbollssäsongen 2019.På torsdagskvällen samlades omkring 2000 AIK-supportrar på Skytteholms IP för att titta på lagets första fotbollspass.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

10:49

Rakip väljer mellan Malmö FF och AIK

Erdal Rakips framtid närmar sig ett avgörande.Kvällsposten har tidigare avslöjat att Rakip är högaktuell för en återkomst till Malmö FF.Nu rapporterar Sportbladet att så väl MFF som AIK är överens med mittfältarens nuvarande klubb Benfica.

Tipsa en kompis

10:47

Chinedu Obasi återvänder till AIK

AIK har gjort klart med anfallaren Chinedu Obasi på ett ettårskontrakt. Nigerianen återvänder därmed till klubben som han representerade mellan 2015 och 2016.

Tipsa en kompis

10:20

Anfallaren nära återkomst i AIK

Enligt SportExpressens uppgifter är AIK är bara detaljer från att göra klart med Chinedu Obasi.Går allt som planerat presenteras Elfsborgs-anfallaren inom kort.

Tipsa en kompis

Saturday 19 January

Norling om beskedet: ”På ett sätt är det trist”

AIK vann mot Vasalund i årets första match.Rikard Norling menar att det var viktigt att vinna. Dessutom ger han sin syn på Silva i den nya pocketrollen på mittfältet och att Nicolas Stefanelli lämnat klubben.– Jag vill inte säga att vi inte fick till det, men på ett sätt är det väl så, säger Norling.

Tipsa en kompis

Saturday 19 January

AIK vann premiären – Hussein matchhjälte

SOLNA. De regerande svenska mästarna har inlett säsongen.AIK vann årets första träningsmatch med 1-0 mot Vasalund - efter ett sent avgörande av Bilal Hussein.AIK roterade laget friskt och Stefan Silva fick spela på centralt mittfält i en ny roll.– Jag spelar där Rikard vill att jag ska spela. Jag trivs bra i den rollen, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 18 January

"Hade varit bedrövad då – och fullständigt olycklig"

I år kliver AIK in som regerande mästare.Det betyder att kravbilden höjts markant. Men Rikard Norling upplever att det är ett hungrigare AIK som tar sig an årets fotbollssäsong.– Det finns inget utrymme att titta i backspegeln i en klubb som AIK, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 18 January

Guldhjälten lämnar – flyttar till Cypern

Nicolas Stefanell har gjort sitt i AIK för den här gången.Anfallaren lånas ut till cypriotiska Anorthosis Famagusta, enligt SportExpressens uppgifter.

Tipsa en kompis

Thursday 17 January

Glädjebeskedet: ”Helt otroligt enligt läkarna”

SM-guldsäsongen förstördes efter ett otäckt benbrott i cupmatchen mot Örebro.Nu är AIK:s mittback Jesper Nyholm på väg tillbaka.– Jag tror ta mig fan det, säger han till FotbollDirekt.