Tipsa en kompis

2019-01-10

Rikard Norling kan förlänga med AIK

Rikard Norling sitter på ett utgående avtal.Nu har AIK och guldtränaren inlett samtal om en förlängning.– Vi pratar om det, säger sportchefen Björn Wesström.– För mig råder det inga som helst tvivel, säger Norling.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 20 March

”Jag tror att många är ganska oroliga”

Det är elva dagar kvar till den allsvenska premiären.AIK går in för att försvara ett guld, men Henok Goitom har förståelse för om supportrarna är bekymrade inför säsongen.– Jag tror att många är ganska oroliga, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 March

Mutumba har lämnat AIK – efter ett halvår

I oktober anlitades Martin Mutumba som scout av AIK.Nu kan SportExpressen berätta att den förre guldhjälten lämnat rollen.– Just nu är han inte hos oss, det skulle jag ljuga om jag sa att han var, säger sportchefen Björn Wesström.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 March

Så här bra är årets AIK – betyg på alla spelare

Stor genomgång av AIK inför allsvenska säsongen 2019.• SportExpressens experter tippar lagets tabellplacering med motivering.• Truppen synas med getingbetyg på samtliga spelare.• Startelva och lagets taktik.MISSA INTE! Allsvenska guiden – med 220 fullmatade sidor om alla lag – finns ute i butik eller som e-tidning för dig som testar Expressen Premium.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Häcken får spela på hemmaplan i finalen

Häcken får hemmaplansfavör i svenska cupens final mot AFC Eskilstuna.– Det är statistiskt sett en fördel, säger Häckens tränare Andreas Alm till TT.Finalen spelas den 30 maj på Bravida Arena på Hisingen.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Fotbolls-Sverige: Malmö FF vinner allsvenskan

Regerande mästaren AIK får släppa greppet om Lennart Johanssons pokal i höst. I alla fall om den samlade svenska fotbollsexpertisen får rätt.
SM-guldet återvänder till Malmö FF – som får hårdast konkurrens från IFK Norrköping.
– Det är så det ska vara, säger Markus Rosenberg till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Experternas dom: De vinner allsvenskan i år

Malmö FF tippas vinna allsvenskan före IFK Norrköping och AIK.– Revanschlustan är så stor som den kan vara, säger Markus Rosenberg.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Utspelet: ”De lagen är bäst i Sverige nu”

Tre backar ut – och tre in.AIK:s sportchef Björn Wesström hyllar nyförvärvet Karol Mets och ger sin syn på vilka rivaler som är starkast.– Häcken och AFC Eskilstuna är i final i cupen – de är de två bästa lagen i Sverige just nu, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Isaks hälsning till AIK: ”Inte fått min bonus”

Alexander Isak är uttagen till landslagets EM-kvalmatcher.Supertalangen pratar varmt om sin moderklubb AIK – och tror att de kan försvara sitt SM-guld.– Jag tror det finns goda chanser, säger han under tisdagens pressträff.