Tipsa en kompis

2019-01-11

Wesström om Olssons erättare: ”Vi jobbar hårt”

Regerande mästarna AIK är i full gång med truppbygget där ett antal spelare har lämnat laget. Nu är prioriteringen att hitta en ersättare till Kristoffer Olsson.Enligt sportchefen Björn Wesström tittar AIK på ett antal namn.– Det är det vi jobbar hårdast för, säger han.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

11:30

Lustig nära övergång – nobbar allsvenskan

AIK och Malmö FF ser ut att kunna glömma Mikael Lustig.Enligt SportExpressens uppgifter landar landslagets högerback i dag i Belgien för att genomgå läkarundersökningen hos KAA Gent.Går allt som planerat väntas han skriva på för den belgiska klubben inom kort.

Tipsa en kompis

Saturday 15 June

Fina hyllningen till Lennart Johansson

Den svenska fotbollsikonen Lennart Johansson gick bort den 4 juni.Nu hyllas han med flera fotbollskopplingar i familjens dödsannons.”AIK alltid närmast hjärtat var”, står det i annonsen.

Tipsa en kompis

Thursday 13 June

Lista: Så stor är risken att AIK tappar sina stjärnor

Daniel Sundgren har sålts till Aris Thessaloniki.Frågan är dock om det slutar där?Flera spelare kommer att lämna AIK i sommar.SportExpressens Anel Avdic har granskat hela truppen.Och presenterar här hela listan på hur stor risk det är att stjärnorna lämnar AIK i nästa transferfönster.Få mer om allsvenskan – med Expressen Premium.

Tipsa en kompis

Wednesday 12 June

Försäljningen innebär en del pengar för AIK

Alexander Isak är klar för Real Sociedad - och sagan om den unge talangen från Ulriksdal fortsätter.Han kunde knappast ha gjort ett bättre klubbval.

Tipsa en kompis

Sunday 9 June

”Att lämna klubben jag älskar mest svider”

Daniel Sundgren lämnar AIK.De svenska mästarna är överens med grekiska Aris FC om en övergång för ytterbacken.–Att lämna klubben jag älskar mest av allt svider, säger Daniel Sundgren till AIK:s hemsida.Sundgren lämnar AIK den 18:e juli.

Tipsa en kompis

Wednesday 5 June

Oron i Malmö FF efter hot om åtal

Kalmar FF:s säkerhetsansvarige på väg att åtalas för händelser vid AIK:s guldmatch på Guldfågeln arena i höstas.Nu växer risken för personer i liknande ställning i andra allsvenska klubbar att också åtalas.– Sker det så sker det. Jag känner 100 procent backning från klubben, säger Patrik Jandelin, evenemangsansvarig i Malmö FF.

Tipsa en kompis

Wednesday 5 June

Sanny Åslund: ”Han var en fadersfigur för AIK”

Tidigare AIK-ordföranden Lennart Johansson avled under tisdagen, 89 år gammal.
– Han var en riktig fadersfigur på så många olika plan för AIK, säger den tidigare spelaren och vd:n för AIK Sanny Åslund till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Wednesday 5 June

ARKIV: Lennart Johansson efter AIK:s SM-guld 2018

AIK var klubben i Lennart Johanssons hjärta. I november i fjol fick han, på plats, dela ut sin egen pokal till AIK efter deras SM-guld.
”Det känns den här gången bättre än någonsin”, sa Johansson till SVT då.