Tipsa en kompis

2019-02-09

Astrit Ajdarevic klar för Djurgården

Astrit Ajdarevic är presenterad av Djurgården. Mittfältaren ärhar skrivit på ett treårskontrakt med klubben.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Djurgårdens IF

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

19:19

Malmös stora kross – leder guldstriden

Malmö krossade Falkenberg med 5-0.Islänningen Arnor Traustason hade en bra kväll då han stod för två mål och en assist.Därmed gick Malmö upp i serieledning med en match mer spelad än Djurgården som möter AFC Eskilstuna under måndagen.I och med segern är Malmö obesegrat i 18 raka matcher – någonting som inte har inte hänt sedan 1977.

Tipsa en kompis

18:31

Hyllningen: ”Han är en ung Rasmus Elm”

En ”diamant” eller en ”ung Rasmus Elm”.Magnus Pehrsson lät lovorden hagla över 19-årige Carl Gustafsson efter segern borta mot AIK med 2-1.– Han håller väldigt hög nivå, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 15 August

”Det är nästa säsong som han ska leverera”

Till slut blev han klar.Under transferfönstrets sista timmar skrev Emir Kujovic, 31, ett kontrakt över 2,5 år med Djurgården.Men tränaren Thomas Lagerlöf väntar sig ingen målexplosion på studs.– Det är nästa säsong han ska leverera, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 15 August

Redo efter skräcksmäll: ”Blickar bara framåt”

Rekordartad rehabilitering efter fotskadan mot Djurgården.Nu är Arnor Traustason i Bosnien/Hercegovina för att sätta fart på en ny succéhöst för Malmö FF.– Jag har spelat många Europa League-matcher och är klar för det till 100 procent, säger den isländske landslagsmannen.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 August

Sportchefen bekräftar – Emir Kujovic klar för Djurgården

Serieledande Djurgården spetsar truppen inför den allsvenska slutspurten. Anfallaren Emir Kujovic är presenterad av klubben.
– Emir Kujovic är klar. Han har skrivit på ett 2,5-årskontrakt med Djurgården, säger sportchefen Bosse Andersson till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 August

”En känslig övergång – förstår besvikelsen”

MFF:s senaste nyförvärv är på plats i Malmö.Werder Bremens högerback Felix Beijmo, 21, förklarar nu varför det blev Malmö FF och inte hans tidigare klubb Djurgården.– Jag förstår om det är en känslig övergång, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 August

Djurgårdens bomb: Nära Emir Kujovic

Djurgården kan vara på väg mot en transferbomb.Enligt SportExpressens uppgifter går klubben en kamp mot klockan för att få klart med anfallaren Emir Kujovic från Fortuna Düsseldorf.Allt hänger på att pappersarbetet blir klart i tid - och går allt som det ska värvar Djurgården in honom till slutspurten av allsvenskan.

Tipsa en kompis

Tuesday 13 August

Flashar maffiamässigt med MFF-plånboken

Nästa söndag tar Malmö FF emot Djurgården i en gulddallrande allsvensk toppmatch.När Felix Beijmo för två år sedan lämnade BP nobbade han gång på gång MFF:s allt lukrativare erbjudande och valde i stället just Djurgården.Nästa söndag, och resten av hösten, ska Beijmo nu vara med och ta Malmö FF till ännu ett gruppspel i Europa.Samt tillbaka till SM-guldet.