Tipsa en kompis

2019-02-09

Skräckbilderna: Han faller ihop på bänken

Jack Clarke startade matchen för Leeds borta mot Middlesbrough.Clarke blev utbytt i halvtid och efter 80 minuter kollapsade han på bänken.– Han har tagits till sjukhus för att se om han är okej, säger Bielsa enligt Phil Hay på Yorkshire Evening Post.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Middlesbrough

Grundat år: 1876

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 26 March

Stoppas från att träffa sitt barn

Tidigare landslagsmannen Adam Johnson har släppts ur fängelset.Enligt The Sun kommer frisläppandet med strikta regler för sexbrottslingen.Han kommer inte att få träffa sin fyraåriga dotter på eget bevåg utan övervakning.

Tipsa en kompis

Monday 11 March

Stjärnans fru gjorde abort – när sanningen kom fram

Fotbollsstjärnan Adam Johnson sitter i fängelse, dömd för sexuellt umgänge med minderårig.Nu har hans ex-partner Stacey Flounders berättat att avslöjandet om Johnson fick henne att göra abort.

Tipsa en kompis

Wednesday 28 March

”En slags doping – de fuskade och vann guld”

När Afonso Alves värvades från Örgryte till Malmö FF fick han en sign on-bonus på 2,5 miljoner kronor som aldrig beskattades i Sverige.Det avslöjar Olof Lundh i sin bok ”Allsvenskan enligt Lundh”, skriver Fotbollskanalen.– På det sättet sparade man en massa pengar till Malmö FF och sysslade därmed med en slags ekonomisk doping, ett fusk, säger Lundh till sajten.

Tipsa en kompis

Sunday 21 January

England skakas av vidriga handlingen

Fotbolls-England skakas av en läktarskandal.En Middlesbrough-supporter greps av polis efter att ha kissat i en vattenflaska och kastat in den till QPR-målvaten Alex Smithies.Nu ska supportern upp i rätten, skriver Daily Mirror.

Tipsa en kompis

Sunday 24 December

Beskedet: Sparkar tränaren på julafton

Gary Monk har gjort sitt i Middlesbrough

Tipsa en kompis

Saturday 1 July

118 spelare får nu lämna sina Premier League-lag

I dag, den första juli, är John Terry officiellt inte någon Chelsea-spelare.Detsamma gäller Zlatan Ibrahimovic och Manchester United.Men de är inte ensamma, totalt är det 118 Premier League-spelare vars kontrakt går ut i dag – här är hela listan.Fotnot: De tre klubbarna som åkte ur Premier League (Sunderland, Middlesbrough och Hull) är också med i listan. Vissa av spelarna har också hunnit skriva på för nya klubbar, Pablo Zabaleta (från Manchester City till West Ham) är en sådan spelare.

Tipsa en kompis

Sunday 14 May

Klart: Åker ur Premier League efter krossen

Hull gör Middlesbrough och Sunderland sällskap ned till den engelska ligafotbollens andradivision och klubben fortsätter att åka jojo mellan Premier League och The Championship.

Tipsa en kompis

Monday 8 May

Thomas Wilbacher: Det ramar in Antonio Contes storhet

Totaldominans och tre mål mot Middlesbrough betyder att Chelsea har ligatiteln i sin ficka. Det har blivit dags att börja hylla de blivande engelska ligamästarna.