Tipsa en kompis

2019-02-09

AIK:s nya matchställ ger eko utomlands

AIK har presenterat ett nytt matchställ för försäsongen.Ett ställ i vitt och guld – och ny hyllas tröjorna i utländska medier.”Namnge en mer ikonisk duo än Nike och svenska klubben AIK, vi väntar.”, skriver Sport Bible.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

14:21

Så mycket får AIK för Daniel Sundgren

DISCO & NOA: Nytt avsnitt av succépodden

Tipsa en kompis

Igår 22:46

Ilskan mot AIK: ”Det är inte fint av dem”

Ahmed Yasin var tillbaka på sin gamla hemmaplan Friends arena - och buades ut av vissa AIK-supportrar som kallade honom ”golare.”Nu slår mittfältaren tillbaka.–Förra året fick jag höra att jag läckte en startelva, men det var inte jag. Att gå ut och slänga det här på mig är inte fint, säger han.

Tipsa en kompis

Igår 22:32

Ilskan mot AIK: ”Det är inte fint av dem”

Ahmed Yasin var tillbaka på sin gamla hemmaplan Friends arena - och buades ut av vissa AIK-supportrar som kallade honom ”golare.”Nu slår mittfältaren tillbaka.–Förra året fick jag hör att jag läckte en startelva, men det var inte jag. Att gå ut och slänga det här på mig är inte fint, säger han.

Tipsa en kompis

Igår 22:11

Alm hård i kritiken mot sitt lag

Andreas Alm var stenhård i kritiken mot sitt eget lag efter 0–1-förlusten mot AIK på Friends arena.
– Det är skräp i andra halvlek. Det är inte tillräckligt bra. Ska vi fånga lag som AIK måste vi slå dem, säger han.

Tipsa en kompis

Igår 22:02

AIK kommer undan så länge de är med i toppen

När Rikard Norling satsade på fyra anfallare mot Häcken var det en ytterback som säkrade segern.Det säger en del om det vi sett av AIK hittills under 2019 - och det är imponerade att AIK kan vinna fast de spelar en rätt trist fotboll.Men så länge de vinner och hänger med i toppen kommer de undan med det.

Tipsa en kompis

Igår 20:56

Daniel Sundgren matchvinnare för AIK

Det var en back som löste problemen när AIK:s offensiv inte fungerade. Daniel Sundgren blev nämligen stor matchvinnare när han med matchens enda mål sköt tre poäng till AIK hemma mot Häcken.

Tipsa en kompis

Igår 20:55

Här frälser Sundgren mästarna: ”Vilket mål”

Det satt hårt inne.Men till slut tog svenska mästarna säsongens andra seger.Daniel Sundgren avgjorde sent för AIK hemma mot Häcken.– Vilken passning, vilket mål, säger C Mores kommentator Daniel Kristiansson.

Tipsa en kompis

Igår 15:25

Norling: ”Alm går en fin framtid till mötes”

Kan BK Häcken utmana om SM-guldet i år?Enligt Rikard Norling är det fullt möjligt under Andreas Alm.– Alm går en väldigt fin framtid till mötes som tränare, säger Norling.