Tipsa en kompis

2019-02-09

AIK:s nya matchställ ger eko utomlands

AIK har presenterat ett nytt matchställ för försäsongen.Ett ställ i vitt och guld – och ny hyllas tröjorna i utländska medier.”Namnge en mer ikonisk duo än Nike och svenska klubben AIK, vi väntar.”, skriver Sport Bible.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

07:44

”Vi ska inte bländas av namnet Celtic”

Helgens förlust mot Kalmar var en oväntad näsbränna. Men på torsdag hoppas AIK kunna skrälla när laget ställs mot Celtic i Europa League-playoff.
– De har ju såklart erfarenhet från Europa, men de har inte varit så bra de senaste åren. Vi ska inte bländas av namnet, säger Tarik Elyounoussi.

Tipsa en kompis

20:06

MFF gjorde det som AIK inte klarade av

AIK vilade två stjärnor inför playoff mot Celtic –och förlorade hemma mot Kalmar.Malmö FF bytte spelsystem, luftade lite och lät två man debutera.5–0 senare mot Falkenbergs FF hade MFF visat bredd nog för Europa League och SM-guld.Frågan nu är hur man klarar av att utnyttja den bredden.

Tipsa en kompis

18:37

”Är upp till oss andra att visa vad vi går för”

Tre spelare har lämnat BK Häckens trupp i sommar.Men i allsvenskan fortsätter laget att övertyga – och i bortamatchen mot Örebro blev det en ny seger.– Det är upp till oss andra som inte spelat lika mycket att visa vad vi går för, säger målskytten Viktor Lundberg.

Tipsa en kompis

18:31

Hyllningen: ”Han är en ung Rasmus Elm”

En ”diamant” eller en ”ung Rasmus Elm”.Magnus Pehrsson lät lovorden hagla över 19-årige Carl Gustafsson efter segern borta mot AIK med 2-1.– Han håller väldigt hög nivå, säger han.

Tipsa en kompis

17:36

”Adu var tvungen att flyga i väg till Norge”

Rikard Norling valde att rotera ordentligt i matchen mot Kalmar.En av spelarna som bänkades var Enoch Kofi Adu och efter matchen förklarade AIK:s tränare varför.– Adu behövde flyga till Norge för att få visum i fredags. Kontoret i Sverige var inte öppet. Det är hans enda vilodag. Spelar han den här kanske det inte går längre, säger Rikard Norling.

Tipsa en kompis

17:22

Sämsta fotbollen AIK spelat under säsongen

Blinka inte.I det chicken-race som utvecklat sig högst upp i allsvenskan gäller bara en sak.Men mot Kalmar ställde sig AIK och blundade halva matchen.

Tipsa en kompis

16:54

Bråkigt när Häcken vann på bortaplan

Häcken vann med 1-2 på bortaplan mot Örebro när Gustaf Nilsson debuterade.När Agon Mehmeti reducerade i slutminuterna uppstod det tjafs när Peter Abrahamsson försökte stoppa honom och fick gult kort.Målen stod Joona Toivio och Viktor Lundberg och därmed hakar Häcken på i toppstriden.

Tipsa en kompis

16:51

Kalmar skrällde mot AIK – första segern på tre månader

Kalmar FF hade inte vunnit en allsvensk match sedan början på maj. Efter elva raka matcher utan seger kom den till slut – med 2-1 mot svenska mästarna på bortaplan.