Tipsa en kompis

2019-02-09

Alexander Kacaniklic klar för Hammarby: ”Ser fram emot det otroligt mycket”

Alexander Kacaniklic har skrivit på för Hammarby. Den tidigare Premier League-yttern har skrivit på för tre år och återvänder därmed till Sverige efter att flyttat utomlands som tonåring. Hammarbys supportrar var en av orsakerna till att han valde Stockholmsklubben.
– Först och främst är det vad jag har hört om fansen och stämningen på matcherna. Jag har några vänner som spelar här redan som har berättat för mig. Det ser jag fram emot otroligt mycket.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Hammarby

Grundat år: 1897

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

Mest fruktade anfallet – men Bajen har ful ovana

En monsteroffensiv som ser till att man är uppe och slåss om Europaplatser utan att för den sakens skull tyngas av alltför höga förväntningar.Hammarby är i fas med sig själva men sitter inne på en ful ovana.Mot Sundsvall lyckades man till slut stå emot.

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

Tankovic skytteligaledare efter krossen

Det är inte roligt att möta Hammarby på Tele 2. GIF Sundsvall fick sig en åktur av seriens målgladaste lag som trots ett rejält övertag ”bara” vann med 3-0. Muamer Tankovic seglar i och med sitt mål upp i ensam skytteligaledning.

Tipsa en kompis

Saturday 17 August

Kravet: ”Han måste få spela i landslaget”

Muamer Tanković fortsätter att ösa in mål och i den 35:e minuten tryckte han in 2-0 för Hammarby.
Med 12 mål går han nu upp i ensam skytteligaledning.– Han måste in i landslagstruppen, nu när Viktor Claesson är skadad ser jag ingen annan ytter som är i så bra form, säger Alexander Axén i C More.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 August

Tungt besked för Bajen om Fällman

David Fällman utgick skadad mot Helsingborg.Nu ser mittbacken ut att missa Hammarbys möte med Gif Sundsvall.– Jag skulle bli förvånad om han spelade, säger tränaren Stefan Billborn.

Tipsa en kompis

Wednesday 14 August

Tankovic glödhet – gjort flest mål och assist

Muamer ”Mujo” Tankovic går mot en strålande säsong i Hammarby. Den offensive pjäsen leder både skytte-, assist- och poängligan i Allsvenskan.

Tipsa en kompis

Monday 12 August

”Framtiden ser ljus ut, ni får spekulera”

Muamer Tankovic leder skytteligan i allsvenskan.Då passar han på att ge kryptiska signaler om huruvida han kommer att stanna i Hammarby säsongen ut eller inte.– Framtiden ser ljus ut, det är vad jag kan säga. Ni får spekulera, säger han efter matchen mot Helsingborg.

Tipsa en kompis

Sunday 11 August

Granqvist: ”Hade kunnat bli århundradets stöld”

Det var dramatiskt in i det sista när Helsingborg föll med uddamålet mot Hammarby.Efter Alexanders Farneruds reducering med mindre än tio minuter kvar blev det nerv i avslutningen, där HIF även hade en superchans att kvittera. – Det hade kunnat bli århundradets stöld om vi fått in något där i slutet men vi lyckades inte, säger Andreas Granqvist som även svarar på kritiken mot den egna formen.

Tipsa en kompis

Sunday 11 August

”Jag blir bara less – orkar inte tänka på någonting”

Mitt i Hammarbys segerglädje drabbades de också av två skadeavbräck under första halvlek.David Fällman, en av de skadade spelarna, var nedstämd efter matchen.– Jag blir bara less på det, just nu orkar jag inte tänka på någonting, jag är bara glad att vi vann, säger han.