Tipsa en kompis

2019-02-10

Zlatans nya tränare: ”Tror Ibra är vår kapten”

Det verkar som att Zlatan Ibrahimovic kommer att bli ny lagkapten för Los Angeles Galaxy. När nya tränaren Guillermo Barros Schelotto intervjuas i lagets podd Corner of The Galaxy säger han så här:
– Jag tror att Ibra är vår kapten, säger den nye tränaren Guillermo Barros Schelotto.

Läs på källsidan: www.svt.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Zlatan

Grundat år: 1981

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 08:37

”Det var mycket snack om det före matchen”

CARSON. Två gamla svenska landslagskompisar mot varandra i MLS.Zlatan Ibrahimovic, 37, mot Gustav Svensson, 32.Det slutade oavgjort, 2-2 när Svenssons Seattle Sounders gästade Los Angeles och Galaxy i natt, svensk tid.– Det var mycket snack om Zlatan i vårt omklädningsrum före matchen. Alla vet att han är ligans farligaste forward och då får man inte ge honom det utrymme han fick i kväll, säger Gustav Svensson till SportExpressen i omklädningsrummet efteråt.

Tipsa en kompis

Igår 07:16

Zlatans egna ord om missen: ”Grämer mig”

CARSON/STOCKHOLM. Zlatan slog till med två nya mål i natt.Men han missade samtidigt ett drömläge – och efter en sen kvittering fick hans Galaxy nöja sig med oavgjort.–Jag borde ha gjort ett mål till, det grämer mig, säger Zlatan efter matchen.

Tipsa en kompis

Igår 06:30

Två nya mål för Zlatan när Galaxy kryssade

Som vanligt handlade mycket om Zlatan Ibrahimovic när hans L.A Galaxy tog emot Seattle Sounders. Efter ett mål på nick och ett på straff såg Zlatan ut att ha avgjort men efter ett snöpligt självmål i den 82:a så blev det delad pott i Los Angeles.

Tipsa en kompis

Igår 06:19

Här fortsätter Zlatan sin stora målshow

CARSON. Målfesten fortsätter för Zlatan Ibrahimovic, 37.Med två nya mål räddade han oavgjort, 2-2, för LA Galaxy mot Seattle Sounders i morse, svensk tid.Och än en gång kom en av fullträffarna på straff, hans sjätte straffmål den här säsongen i MLS.Resultatet var en bedrift, då Galaxy drabbades av en utvisning redan efter drygt fem minuter och tvingades spela resten av matchen med tio man.Men man hämtade upp ett 0-1-underläge och hade ledningen med 2-1 med knappt tio minuter kvar.Zlatan är nu uppe i 20 mål på 21 matcher den här säson...


Läs mer »

Tipsa en kompis

Friday 16 August

”Säker på att Zlatan är två olika personer...”

AIK:s före detta spelare, Nisse Johansson, menar på att han inte känner igen bilden media målar upp av Zlatan Ibrahimovic.I podcasten Studio allsvenskan säger han att ”Ibra” är en helt annat person privat.– Jag är säker på att Zlatan är två olika personer. Den bilden jag ser av honom i media ser inte jag han privat. Till exempel när han frågar om man vad gör mot måsskit på bryggan, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 15 August

Uppmaningen: De borde värva Zlatan

Zlatan Ibrahimovic är 37 år gammal – men platsar fortfarande i Serie A.Det menar i alla fall den förre Juventus-presidenten Luciano Moggi. – Han hade blivit mer än bara användbar, säger Luciano Moggi.

Tipsa en kompis

Thursday 15 August

Dubbla mål av het Zlatan

Zlatan Ibrahimovic fortsätter att dominera i MLS. I matchen mot Dallas stod svensken för båda målen i 2-0-segern.

Tipsa en kompis

Thursday 15 August

JUST NU: Zlatan stor hjälte – igen

0-0 en bra bit in på andra halvlek.Los Angeles Galaxy var pressat mot FC Dallas i natt.Då klev en viss Zlatan Ibrahimovic in i handlingarna - och med två snabba mål gav svensken sitt lag segern.