Tipsa en kompis

2019-02-10

Ahmed Yasins comeback i BK Häcken: ”Det var jäkligt skönt”

BK Häcken vann träningsmötet med Ubuntu Cape Town i Sydafrika.Och nyförvärvet Ahmed Yasin låg bakom segermålet.–Det var jäkligt skönt, säger han till GP.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Häcken

Grundat år: 1940

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

20:46

Berg räddade Djurgården – igen

Segerfixare mot Häcken.
Och nu såg Erik Berg på tilläggstid till att Djurgården undvek sin första förlust för säsongen.

Tipsa en kompis

Igår 22:19

Förklaringen bakom de märkliga bilderna

Tarik Elyounoussi såg ut att bli illamående och spy ute på planen i matchen mot Häcken.Efteråt förklarar han de märkliga bilderna.– Jag behövde få ut det och sedan var det bara att köra på, säger han.

Tipsa en kompis

Igår 22:02

AIK kommer undan så länge de är med i toppen

När Rikard Norling satsade på fyra anfallare mot Häcken var det en ytterback som säkrade segern.Det säger en del om det vi sett av AIK hittills under 2019 - och det är imponerade att AIK kan vinna fast de spelar en rätt trist fotboll.Men så länge de vinner och hänger med i toppen kommer de undan med det.

Tipsa en kompis

Igår 20:56

Daniel Sundgren matchvinnare för AIK

Det var en back som löste problemen när AIK:s offensiv inte fungerade. Daniel Sundgren blev nämligen stor matchvinnare när han med matchens enda mål sköt tre poäng till AIK hemma mot Häcken.

Tipsa en kompis

Igår 20:55

Här frälser Sundgren mästarna: ”Vilket mål”

Det satt hårt inne.Men till slut tog svenska mästarna säsongens andra seger.Daniel Sundgren avgjorde sent för AIK hemma mot Häcken.– Vilken passning, vilket mål, säger C Mores kommentator Daniel Kristiansson.

Tipsa en kompis

Igår 16:19

Glädjebeskedet: Sex spelare tillbaka för Dif

Djurgården leder allsvenskan.Här kommer nästa glädjebesked för stockholmarna.Inför mötet med IFK Norrköping får klubben tillbaka hela sex spelare jämfört med matchen mot Häcken.

Tipsa en kompis

Igår 15:25

Norling: ”Alm går en fin framtid till mötes”

Kan BK Häcken utmana om SM-guldet i år?Enligt Rikard Norling är det fullt möjligt under Andreas Alm.– Alm går en väldigt fin framtid till mötes som tränare, säger Norling.

Tipsa en kompis

Igår 13:27

Byter system – för att få plats med stjärntrion

Häcken på besök i Solna: Då rör Rikard Norling om rejält i grytan.Enligt uppgifter till SportExpressen kommer AIK-tränaren att överge sitt 3-5-2-system för att i stället spela 4-3-3.