Tipsa en kompis

2019-03-13

”Jag hade inte velat ha honom i mitt lag”

Hammarby har en diger konkurrenssituation på mittfältet.Vem ska petas? Enligt Mattias Lindström är svaret enkelt.– Jag hade inte velat ha Vladimir Rodic i mitt lag, säger Lindström i NordicBets podcast Ljugarbänken.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Helsingborg

Grundat år: 1907

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 09:45

Snabba frågor med Seger och Granen

De är båda lagkaptener i var sitt landslag. De gick i samma skolklass i Helsingborg. Hur lika eller olika är de egentligen?

Tipsa en kompis

Igår 09:44

Seger och Granqvist: ”Vi är väldigt starka karaktärer”

Caroline Seger och Andreas Granqvist gick i samma klass på Filbornaskolan i Helsingborg. Och de tycker att de har många likheter.
– Jag tror att det har speglat oss båda att vi är väldigt starka karaktärer, säger Seger till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

Varnades för maskning efter 16 (!) minuters spel

Långa inkast, god tid vid fasta situationer, fokus på omställningar och starkt duellspel.Falkenbergs FF tog en viktig poäng borta mot Helsingborg, men tappade både ledningen och fick målvakten Johan Brattberg varnad tidigt.– Jag får dra honom i örat, säger FFF-tränaren Hans Eklund.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

HIF-kaptenens kritik mot supportrarna: ”Stötta oss”

Markus Holgersson skrädde inte orden efter Helsingborgs kryss mot Falkenberg.Ytterbacken var ganska nöjd med sitt lags insats, men desto mindre nöjd med de egna supportrarna.– Det hade varit roligt om de hade stöttat oss i stället, säger HIF:s besvikne lagkapten.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

Ljung om avgångsropen: ”Det är ett fritt land”

Efter 1-1 mot bottenkollegan Falkenberg var hemmapubliken i Helsingborg allt annat än nöjd med sitt lag.Exempelvis buades laget ut efter slutsignalen, samtidigt som Per-Ola Ljung fick höra rop om avgång.– Det är inte första gången jag hör det, säger HIF-tränaren.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

Islänning räddade Helsingborg från nollan

Efter ett tidigt ledningsmål av Falkenberg var matchen på Olympia länge mållös. Men i 66:e minuten kunde HIF-islänningen Bjarnason nicka in det viktiga 1-1-målet. Trots det ännu en tung match för Helsingborg, som inte har vunnit på sju matcher.
– Vi hade behövt seger verkligen, säger Rasmus Jönsson till C More.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

Bjarnason räddade poäng åt Helsingborg

Helsingborg åkte på en tung poängförlust hemma mot tabelljumbon Falkenberg.Efter 1-1 missade de chansen att distansera sig från nedflyttningsstriden.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

En förlust på ett år – så ska det vända för HIF

Det är 13 år sedan Andreas Landgren gjorde allsvensk debut för Helsingborgs IF.Efter en skada i säsongsupptakten är han nu en av nyckelspelarna när Falkenberg ska besegras på Olympia.– Sättet vi visat att vi kan prestera gör att vi har en väldig tro på det vi gör ändå, säger Landgren.