Tipsa en kompis

2019-03-13

Ronaldos plan för att förhindra åtal

Cristiano Ronaldo bjöd på ett hattrick och skickade Juventus till kvartsfinal i Champions League.Efter åttondelsfinalen mot Atletico Madrid hyllades han för sin insats.Vid sidan om fotbollsplanen är han fortsatt en eftersökt man, efter våldtäktsanklagelserna som riktats mot honom.Nu gör hans advokater sitt yttersta för att förhala processen.– Det är en fördröjningstaktik och en beräknad strategi. Ibland fungerar det och ibland slår det tillbaka, säger Abed Awad, advokat och juridisk expert till ESPN.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Real Madrid

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:22

Uppgifter: Ramos i bråk – vill lämna

Sergio Ramos har länge varit en galjonsfigur för Real Madrid.Men nu kan hans tid på Bernabeu vara på väg att ta slut.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

Nya bud kring Bale – efter alla petningar

Gareth Bale kommer inte att lämna Real Madrid enligt en källa nära anfallaren.– Han ska ingenstans, ska källan sagt, skriver AS.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

Nu måste Real akta sig för de riktiga problemen

Oförmåga att göra mål, förlorade matcher, milslångt avstånd till Barcelona.Det går bygga ett ganska högt torn genom att stapla Real Madrids negativa rekord den här säsongen på varandra.Och det är nu de måste akta sig för de riktiga problemen.

Tipsa en kompis

Tuesday 21 May

Stjärnans svar till Real – och Zidane

Pierre-Emerick Aubameyang ryktas vara på väg till Real Madrid.Men anfallaren trivs i Arsenal.

Tipsa en kompis

Tuesday 21 May

PSG:s besked efter oväntade utspelet

Han ryktas till Real Madrid och uttalade sig nyligen kryptiskt om sin framtid.Nu dödar PSG alla spekulationer.Kylian Mbappé ska ingenstans.”Vår starka relation fortsätter nästa säsong”, skriver klubben på Twitter.

Tipsa en kompis

Tuesday 21 May

Reals nya drömelva – ska spendera fem (!) miljarder

Real Madrid tappat mark både i ligastriden och i Champions League.Nu behövs en totalrenovering av truppen – och tränaren Zinedine Zidane har enligt vissa uppgifter fått upp till fem miljarder kronor att lägga på nya spelare.SportExpressen har tittat närmare på Real Madrids plan inför transferfönstret.– Jag har en tydlig bild vad jag vill göra. Jag har inte varje namn klart, men jag har en tydlig vision av vad jag vill åstadkomma nästa år och vi jobbar på det, säger Zidane.✓ Ska slå till med v...


Läs mer »

Tipsa en kompis

Monday 20 May

”Det är mobbning – är hemskt att se”

Gareth Bale blir mobbad i Real Madrid – och det är klubbens ordförande Florentino Perez som ligger bakom alltihop.Det hävdar La Liga-reportern Graham Hunter.

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Uppgifter: Skänker bort honom – gratis

Gareth Bale ser ut att lämna Real Madrid.Nu skriver The Times att klubben överväger att ge bort anfallaren helt gratis – trots att hans kontrakts inte går ut förrän 2022.