Tipsa en kompis

2019-03-13

Barça vidare – efter dubbla Messi-mål

Barcelona är vidare till kvartsfinal i Champions League.Laget hade show i den avgörande åttondelsfinalen mot Lyon på Camp Nou – där Leo Messi blev matchhjälte med två mål.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

FC Barcelona

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 12:19

Barças glädjebesked – United har gett upp

Matthijs de Ligt har kopplats samman med Manchester United senaste dagarna – och det har rapporterats att klubben erbjudit Ajax-försvararen ”chockerande mycket pengar”.Men enligt Sky Sports har United nu gett upp hoppet om att värva 19-åringen.

Tipsa en kompis

Igår 08:32

Storklubbarna som jagar jättetalangen

Richarlison har blickarna på sig.Enligt The Sun jagas han av såväl Barcelona som Manchester United.Men han kostar. Mycket.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

Ny tung förlust för Barcelona

Säsongen slutar i moll för Barcelona. Valencia utnyttjade sina chanser mot ett trögt motståndarlag där Lionel Messi var alldeles för ensam kreativ kraft.
Den spanska cupfinalen slutade 2–1 till Valencia.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

Barcelona hånas efter finalförlusten

Barcelona hade chansen att säkra säsongens tredje titel.Men i stället tog Valencia hem Copa del Rey efter 2-1-seger i finalen – och nu hånas Barça.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

”Värsta erfarenheten i min karriär”

I sin första presskonferens på fyra år pratade Lionel Messi för första gången om den stora kollaps Barcelona stod för i den andra Champions League-matchen mot Liverpool. 3-0-ledning för Barca från det första mötet blev till förlust 0-4 i det andra och uttåg ur Champions League.
– Ve behöver inte be om ursäkt för resultatet, men vi behöver göra det för att vi inte tävlade, säger Messi.

Tipsa en kompis

Friday 24 May

Messis ord om stjärnan sprids

Förra året hyllade han Antoine Griezmann.Nu är han betydligt mer reserverad i sitt omdöme.Lionel Messis senaste uttalande om den franske stjärnans eventuella ankomst till Camp Nou har uppmärksammats stort i fotbollsvärlden.

Tipsa en kompis

Friday 24 May

Chockvändningen: ”En affär är möjlig”

Antoine Griezmann kan vara på väg att bli nobbad av Barcelona, rapporterar The Independent.Samtidigt verkar Manchester United ha fått nytt hopp i jakten på megastjärnan.

Tipsa en kompis

Thursday 23 May

JUST NU: Klar för Barça: ”En otroligt stor talang”

Ludovit Reis debuterade i Eredivisie för ett och ett halvt år sedan.Nu har han köpts av Barcelona – och fått en utköpsklausul värd en miljard kronor.