Tipsa en kompis

2019-03-14

Nobbade IFK Göteborg – koppas ihop med AIK

GÖTEBORG. Karol Mets, 25, är på väg bort från NAC Breda och kopplas ihop med AIK.Men enligt GT:s uppgifter har även IFK Göteborg erbjudit den estniske mittbacken ett kontrakt.Mets valde nyligen att tacka nej till Blåvitts förslag som skulle gett honom omkring 150 000 kronor i månaden.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

IFK Göteborg

Grundat år: 1904

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

10:26

Så bra är IFK Göteborg – betyg på alla spelare

Stor genomgång av IFK Göteborg inför allsvenska säsongen 2019.• SportExpressens experter tippar lagets tabellplacering med motivering.• Truppen synas med getingbetyg på samtliga spelare.• Startelva och lagets taktik.SportExpressen presenterar ett lag per dag – och du får tillgång till allt med Expressen Premium.Panelen består av Noa Bachner, Daniel Kristoffersson, Therese Strömberg, Anel Avdic, Markus Wulcan och Mattias Larsson.MISSA INTE! Allsvenska guiden – med 220 fullmatade sidor om alla lag – finns ute i butik ...


Läs mer »

Tipsa en kompis

Saturday 23 March

Örgrytes tunga förlust i genrepet

GÖTEBORG. Öis tryckte stundtals tillbaka Blåvitt.Men det var det allsvenska laget som gjorde matchens enda mål.– Jag är jättebesviken, säger Öis mittfältare Jakob Lindström.

Tipsa en kompis

Saturday 23 March

Gren bakom Tokos kontrakt med Blåvitt

GÖTEBORG. Nzuzi Toko, 28, debuterade i derbyt mot Öis.Han skrev på för IFK Göteborg efter att ha träffat sin tidigare tränare i schweiziska Grasshoppers – Blåvitts sparkade sportchef Mats Gren.– Han var viktig för den här övergången, säger Toko.

Tipsa en kompis

Saturday 23 March

Söder avgjorde det allsvenska genrepet

GÖTEBORG. IFK Göteborg kom från två svaga matcher.Men i genrepet inför den allsvenska starten nästa helg besegrade Blåvitt Öis med 1–0.Målet gjordes av Robin Söder.

Tipsa en kompis

Friday 22 March

Beskedet: Han blir Blåvitts lagkapten

Han har vikarierat som lagkapten under hela försäsongen.Nu har IFK Göteborg beslutat att ge Sebastian Ohlsson, 25, bindeln permanent.– Sebastian förkroppsligar på något vis det som alltid varit IFK Göteborg med det nya vi vill bygga, säger tränare Poya Asbaghi.

Tipsa en kompis

Friday 22 March

Han nobbar jobbet som sportchef i IFK Göteborg

IFK Göteborgs jakt på en ny sportchef går vidare.Huvudkandidaten, norrmannen Thomas Berntsen som är sportchef i Sarpsborg 08, tackade nej i veckan.– Det var ett extremt svårt beslut, men timingen var inte rätt, säger han.

Tipsa en kompis

Thursday 21 March

Marcus Berg om Blåvitt: ”Det är många kockar”

Tio mål i Förenade Arabemiraten – men till sommaren har Marcus Berg ett utgående kontrakt.Om anfallaren kommer tillbaka till Sverige är det bara IFK Göteborg som gäller, men han är bekymrad över klubbens status.– Det känns som om det är många kockar som ska koka soppan, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 19 March

Krisen allt värre: Kval– hjälten lämnar truppen

Återbuden duggar tätt för Janne Anderssons landslag.Härnäst: Jakob Johansson som lämnar återbud på grund av ryggproblem.–Tyvärr består hans problem och kommer att lämna truppen, säger Janne Andersson.