Tipsa en kompis

2019-03-14

Rösler efter AIK:s cupavancemang: ”Devalverar hela svenska cupen”

Efter cupförlusten mot Öster slog Uwe Rösler fast att MFF måste bli bättre på konstgräs och därför möter man nu Norrköping borta.Samtidigt är MFF-tränare förbryllad över att Östers möte med AIK inte tilläts spela inomhus i Tipshallen.– Jag är väldigt överraskad att det i en turnering finns två olika regler, säger Rösler

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Öster

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Sunday 19 May

Nykomlingens framgång fortsätter – vann igen

Mjällbys framgångssaga fortsätter.Mot Öster var man det klart sämre laget – men plockade samtliga tre poäng.– Vi har stolpe in för tillfället, säger Joel Nilsson till Blekinge läns tidning.

Tipsa en kompis

Sunday 12 May

Nytt kryss för Öster – svårt vinna hemma

Fjärde krysset.Öster har svårt att vinna i superettan våren 2019.0-0 mot Västerås hemma på Myresjöhus arena var ingen höjdare.

Tipsa en kompis

Sunday 5 May

Avgjorde ångestmötet: ”Det var en lättnad för alla”

Öster vann det tidiga ångestmötet borta mot Halmstad.Liridon Silka avgjorde i den 90:e minuten.– Jag hoppas att det här var vändningen. Det var en lättnad för alla i omklädningsrummet, säger segerskytten.

Tipsa en kompis

Monday 29 April

Öster blev utbuade av de egna supportrarna

Östers kräftgång i superettan fortsätter.Efter förlusten på tilläggstid mot Norrby är laget fortfarande jumbo.– Att vi inte får med oss en poäng i alla fall, även om vi hade varit besvikna med det med så blir det här noll... det är horribelt, säger lagkapten Stefan Karlsson till P4 Kronoberg.

Tipsa en kompis

Tuesday 16 April

Öster fortsätter kryssa – fortfarande utan seger

Kryss – igen.Öster vet fortfarande inte hur det känns att vinna i superettan 2019.1-1 mot Degerfors betyder att Växjölaget inlett våren med tre oavgjorda matcher.

Tipsa en kompis

Friday 5 April

Öster tog poäng på Gamla Ullevi i tioårsjubileum

Gais fixade kvittering hemma mot Öster i 82:a minuten. Och var närmast segern i slutminuterna. Öster vänder hemåt till Småland med en poäng när GAIS tioårsjubilerade på hemmaarenan.

Tipsa en kompis

Thursday 4 April

24-åring kastade in en boll till – nu döms han

Fjolårets möte mellan Öster och Landskrona Bois slutade i kaos.Nu döms en man till böter – för att ha kastat in en boll på planen, uppger P4 Kronoberg.

Tipsa en kompis

Sunday 31 March

Svag straffmiss kostade Östers IF premiärsegern

Stor dominans mot ex-allsvenska Dalkurd.Men Dragan Kapcevics straffmiss stoppade Öster från seger i superettanpremiären.