Tipsa en kompis

2019-03-14

Rösler efter AIK:s cupavancemang: ”Devalverar hela svenska cupen”

Efter cupförlusten mot Öster slog Uwe Rösler fast att MFF måste bli bättre på konstgräs och därför möter man nu Norrköping borta.Samtidigt är MFF-tränare förbryllad över att Östers möte med AIK inte tilläts spela inomhus i Tipshallen.– Jag är väldigt överraskad att det i en turnering finns två olika regler, säger Rösler

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Öster

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 23 March

Kalmar FF slog rivalen – efter brasilianskt solomål

Kalmar FF slog Smålandsrivalen Öster i genrepet – trots ett olyckligt självmål.Brassen Romario avgjorde på egen hand.

Tipsa en kompis

Monday 11 March

JUST NU: Östers protest avslås

AIK är klart för semifinal i svenska cupen efter seger mot Öster.Öster ville tilldömas segern efter AIK:s ”rökmål” i samband med Sebastian Larssons frispark som betydde 1-0 – men klubben har fått avslag på sin protest från tävlingskommittén.– De lägger ner det. Beslutet som de lämnar är att det är domarens beslut att ta i matchen, säger Östers styrelseledamot Fredrik Gustafson till Fotbollskanalen.

Tipsa en kompis

Monday 11 March

Öster har lämnat in protest – då kommer beslutet

Öster har lämnat in en protest efter Sebastian Larssons 1-0-mål i Svenska cupen
– Vi hoppas ha ett beslut i eftermiddag eller i morgon säger Christer Gustafsson, ordförande i tävlingskommittén till SVT Sport.

Tipsa en kompis

Sunday 10 March

Öster protesterar – efter ”rökmålet”

Öster förlorade kvartsfinalen i Svenska cupen mot AIK.Detta efter ett omdiskuterat mål – där bengalrök omgav målvakten Tobias Andersson.Nu har Öster lämnat in en protest och kräver att man tilldelas segern, enligt Smålandsposten.

Tipsa en kompis

Saturday 9 March

Överväger att ta AIK:s ”rökmål” till förbundet

Öster förlorade cupkvartsfinalen mot AIK efter förlängning.Nu kommer efterspelet.Växjölaget överväger att gå vidare till förbundet efter ”rökmålet”, enligt Fotbollskanalen.– Det påverkar ganska mycket, säger målvakten Tobias Andersson till P4 Kronoberg.

Tipsa en kompis

Saturday 9 March

Hemma var inte bäst för Öster

AIK slår följe med Häcken och är klara för semifinal i Svenska cupen. Öster besegrades på bortaplan med 3–2 efter ett vacker förlängningsmål av Chinedu Obasi.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 March

JUST NU: Öster får inte spela inomhus

Öster sökte dispens för att få spela kvartsfinalen mot AIK i Svenska cupen inomhus i Tipshallen.Men tävlingskommittén beviljar inte Östers dispens.Nu flyttas matchen till lördagen den 11 mars och spelas på Myresjöshus Arena.

Tipsa en kompis

Tuesday 5 March

”Man tror att de har köpt den från Jula”

Öster har sökt dispens för att få spela kvartsfinalen i svenska cupen inomhus.Något som får motståndarlagets fans att reagera.– Både för fotbollens skull och för supportrarna skull hoppas jag att förbundet ger avslag, säger Elvira Eriksson, ordförande i AIK:s supportergrupp till Aftonbladet.