Tipsa en kompis

2019-03-14

Landslagsbacken klar för spel i AIK

AIK har gjort klart med en ersättare till Robin Jansson.NAC Bredas estniske mittback Karol Mets är klar för klubben - och har skrivit ett kontrakt som sträcker sig till 31 december 2021.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Igår 14:58

AIK tappade i sista minuten

En vecka kvar till allsvensk premiär.Då såg AIK ut att vinna mot BP i genrepet - efter Stefan Silvas mål.Men i den 94:e minuten satte BP 2-2 efter mål av Albin Linnér.

Tipsa en kompis

Saturday 23 March

Norska jättemissen: ”Det måste vara mål”

Underläge 0-1 mot Spanien på Mestalla.Då missade AIK-anfallaren Tarik Elyounouossi öppet mål från en meter.–Det måste så klart vara mål där, säger C Mores expertkommentator Anders Andersson.

Tipsa en kompis

Saturday 23 March

Lustig bekräftar kontakt med AIK

Mikael Lustig kan vara på väg hem till allsvenskan.I veckan får 32-åringen besked om Celtic vill ha honom kvar.Landslagsbacken bekräftar också kontakt med AIK.– Absolut. De känner till min situation, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 23 March

”Det är riktigt dåligt sista halvtimmen”

Mohamed Buya Turay nätade två gånger om mot sitt gamla lag.Sedan tappade Djurgården allt.Nykomlingen AFC vann det allsvenska genrepet med 3-2 efter ett drömmål från tidigare AIK-spelaren Denni Avdic.– Det är riktigt dåligt sista halvtimmen, säger Dif:s lagkapten Marcus Danielson till C More.

Tipsa en kompis

Saturday 23 March

Norling: ”I år kommer det inte accepteras”

Om åtta dagar väntar allsvensk premiär.AIK kliver in som regerande mästare med en skärpt kravbild.Rikard Norling menar att man måste bli bättre på allt.– Vi vann förra året och många förväntar sig att vi ska göra det igen, säger han.

Tipsa en kompis

Friday 22 March

”Var jättevass – gjorde en riktig dunderträning”

Alexander Isak har gjort succé i Holland - och under A-landslagets träningar.Ny hyllas han av Sebastian Larsson.- Det syns att det finns kvalitet där, säger Larsson i programmet ”Studio AIK” på FollowUsAIK.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 March

”Jag tror att många är ganska oroliga”

Det är elva dagar kvar till den allsvenska premiären.AIK går in för att försvara ett guld, men Henok Goitom har förståelse för om supportrarna är bekymrade inför säsongen.– Jag tror att många är ganska oroliga, säger han.

Tipsa en kompis

Wednesday 20 March

Mutumba har lämnat AIK – efter ett halvår

I oktober anlitades Martin Mutumba som scout av AIK.Nu kan SportExpressen berätta att den förre guldhjälten lämnat rollen.– Just nu är han inte hos oss, det skulle jag ljuga om jag sa att han var, säger sportchefen Björn Wesström.