Tipsa en kompis

2019-03-14

Landslagsbacken klar för spel i AIK

AIK har gjort klart med en ersättare till Robin Jansson.NAC Bredas estniske mittback Karol Mets är klar för klubben - och har skrivit ett kontrakt som sträcker sig till 31 december 2021.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

AIK

Grundat år: 1891

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:19

JUST NU: Skrällen – han ersätter Lindelöf

Victor Nilsson Lindelöf har tvingats tacka nej till landslaget på grund av skada.Då plockar Janne Andersson in AIK:s Per Karlsson, 33.

Tipsa en kompis

12:07

Granqvist och Jansson med i truppen

Per Karlsson får chansen i EM-kvaltruppen mot Malta och Spanien. Både Andreas Granqvist och Pontus Jansson finns med i truppen. Dessutom är John Guidetti tillbaka efter att ha petats senast.
– Procentsatsen för huruvida Granqvist blir hundra procent att spela kan jag inte, säger Janne Andersson på presskonferensen.

Tipsa en kompis

08:09

”Då ska man vara med i landslaget”

Alexander Milosevic har en stark säsong bakom sig i Nottingham Forest.SportExpressen träffade mittbacken under ledigheten i Stockholm för att prata om tiden i England och drömmen om landslagsspel.– Gör jag det bra i Nottingham så kommer jag till slut komma till landslaget.

Tipsa en kompis

Friday 24 May

”Måste vara något riktigt bra om jag ska lämna...”

SUNDSVALL. Åtta mål på fem matcher.Tarik Elyounoussis målform håller i sig - och nu bekräftar AIK:s sportchef Björn Wesström att klubben inlett förhandlingar om ett nytt kontrakt med stjärnan.- Vi har börjat samtala. Det vore märkligt om en klubb inte ville förlänga med en spelare som Tarik, säger Wesström.

Tipsa en kompis

Friday 24 May

Viktig poäng för GIF Sundsvall

GIF Sundsvall plockade en viktig poäng i botten när laget kryssade mot AIK. En bjudning av vardera lag gav slutresultatet 1-1.

Tipsa en kompis

Friday 24 May

Tappar poäng efter Linnérs megatabbe

AIK tappade poäng borta mot Gif Sundsvall.Detta efter en jättetavla av målvakten Oscar Linnér.

Tipsa en kompis

Tuesday 21 May

”Är nu man inser vad 200 matcher betyder”

Henok Goitom gjorde sin 200:e match i AIK-tröjan mot Falkenberg.Han är därmed den 25:e spelaren genom tiderna i AIK som når milstolpen.– Det här har en speciell plats i hjärtat, säger Goitom.

Tipsa en kompis

Monday 20 May

Kan förlänga med AIK: ”Jag har fått signaler”

Sju mål på fyra matcher och Tarik Elyounoussi tar täten i skytteligan.Då kommer glädjebeskedet: norrmannen och AIK förhandlar om nytt kontrakt.– Jag har fått signaler från min agent att de är i kontakt med Björn, säger han.