Tipsa en kompis

2019-03-14

”Vi var ganska säkra på att han skulle bli uttagen”

Marcus Antonsson sköt Malmö FF till Europa League, vidare till 16-del och har gjort mål i fyra av sina fem senaste matcher.Trots det saknades han i Janne Anderssons senaste landslagstrupp – till Malmö FF:s stora förvåning.– Jag tror hela vår klubb kände att han förtjänade att vara med, säger MFF:s tränare Uwe Rösler.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Malmö FF

Grundat år: 1910

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

12:07

Granqvist och Jansson med i truppen

Per Karlsson får chansen i EM-kvaltruppen mot Malta och Spanien. Både Andreas Granqvist och Pontus Jansson finns med i truppen. Dessutom är John Guidetti tillbaka efter att ha petats senast.
– Procentsatsen för huruvida Granqvist blir hundra procent att spela kan jag inte, säger Janne Andersson på presskonferensen.

Tipsa en kompis

17:52

Malmö FF ute efter Blåvitts lagkapten

Sebastian Ohlsson, 26, är i sitt livs form.Nu jagas Blåvitts lagkapten av flera klubbar – en av dem är Malmö FF, enligt GT:s uppgifter.–Det är inte aktuellt, säger han.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

”Är väldigt nöjd med kvällen”

Första starten på Stadion sedan maj 2016.Tre poäng, två mål och en assist senare konstaterar Guillermo Molins:–Jag är väldigt nöjd med hela kvällen.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

En kväll MFF visade det viktigaste av allt

Guillermo Molins första Stadion-start på tre år.Då kom den totala urladdningen.Malmö FF kommer att leda allsvenskan efter elva gånger.Fortsätter man så här kommer man garanterat att göra det efter 30 också.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

Malmö utklassade Eskilstuna

Malmö fortsätter att vinna i Allsvenskan. Och det blev en utklassning när Malmö tog sjunde segern för säsongen när AFC Eskilstuna gästade Malmö. Malmö vann avsluten med 20-4, och matchen med 5-0.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

Utklassning – trots fjärde straffmissen

Malmö FF krossade AFC Eskilstuna med 5-0.Men serieledarna har alltjämt vissa problem.Straffar, till exempel.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

Efter mer än tre år – Molins kan starta på Stadion igen

Det har gått tre år och 11 dagar sedan senast.Men nu talar mycket för att Guillermo Molins återigen startar en tävlingsmatch på Stadion i Malmö.– Jag är redo att gå in och tycker att de gångerna jag har startat så har jag gjort bra i från mig, säger MFF-anfallaren.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

Sagan innehåller svärta – därför är den så bra

Minns ni Guillermo Molins klackmål?Det där osannolika på volley en vacker försommardag 2016.Det är senaste gången ”Gische” startade en tävlingsmatch för MFF på Stadion – och hans senaste mål.I dag kan båda de faktumen raderas.