Tipsa en kompis

2019-03-14

Krossar publikrekordet – 68 000 biljetter sålda

I januari slog Athletic Club ett nytt publikrekord för flest åskådare på en klubblagsmatch på damsidan med 48 121 besökare.Det rekordet är på väg att demoleras.Atletico Madrids damlag meddelar att de sålt ut hemmaarenan Wanda Metropolitano till söndagens match mot Barcelona.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

FC Barcelona

Grundat år: 1899

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

23:38

Messis ord om stjärnan sprids

Förra året hyllade han Antoine Griezmann.Nu är han betydligt mer reserverad i sitt omdöme.Lionel Messis senaste uttalande om den franske stjärnans eventuella ankomst till Camp Nou har uppmärksammats stort i fotbollsvärlden.

Tipsa en kompis

21:26

Chockvändningen: ”En affär är möjlig”

Antoine Griezmann kan vara på väg att bli nobbad av Barcelona, rapporterar The Independent.Samtidigt verkar Manchester United ha fått nytt hopp i jakten på megastjärnan.

Tipsa en kompis

Thursday 23 May

JUST NU: Klar för Barça: ”En otroligt stor talang”

Ludovit Reis debuterade i Eredivisie för ett och ett halvt år sedan.Nu har han köpts av Barcelona – och fått en utköpsklausul värd en miljard kronor.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

Nu måste Real akta sig för de riktiga problemen

Oförmåga att göra mål, förlorade matcher, milslångt avstånd till Barcelona.Det går bygga ett ganska högt torn genom att stapla Real Madrids negativa rekord den här säsongen på varandra.Och det är nu de måste akta sig för de riktiga problemen.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

Får pris som världens bästa: ”Fantastiskt”

Den norska anfallsstjärnan Ada Hegerberg tilldelas BBC:s pris för världens bästa kvinnliga fotbollsspelare 2019. Hegerberg får priset bara några dagar efter att hon stått för ett hattrick för Lyon i Champions League-finalen mot Barcelona.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

Bakslaget: Affären på väg att kollapsa

Matthijs de Ligt såg ut att vara vigd åt Barcelona.Men enligt spanska Sport har katalanerna åkt på en smocka i förhandlingarna.

Tipsa en kompis

Wednesday 22 May

United förhandlar om Barcelona-generalen

Ivan Rakitic kan vara på väg till Premier League.Enligt Daily Records Duncan Castles har Manchester United inlett förhandlingar med Barcelona.

Tipsa en kompis

Tuesday 21 May

De Ligts mystiska ord om Barcelona

Ajax-stjärna nummer ett är redan säkrad.Nu går Barcelona all in för att återförena Frenkie De Jong, 22, och Matthijs de Ligt, 19, i Spanien.– Det hade varit kul att spela med honom, säger de Ligt enligt Marca.