Tipsa en kompis

2019-04-02

Målvaktsstjärnan blir borta hela vårsäsongen

Pär Hansson missade Helsingborgs IF:s allsvenska premiär.Nu är det klart att målvakten kan vara tillbaka först till höstsäsongen.– Vi kan bara konstatera att det har gått alldeles, alldeles för fort. Man har underskattat den kraft det innebär att stå i mål i fotboll. Under samma resa har man upptäckt att ligamentet inte är tillräckligt starkt. Jag behöver därför de här månaderna för att kunna gå på igen, säger Hansson till Helsingborgs Dagblad.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Ängelholm

Grundat år: 1976

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Friday 17 May

”Det är två matcher som är ruskigt viktiga”

Den kommande veckan kan sätta tonen för resten av Helsingborgs IF allsvenska säsong.Nu handlar det om att ta kommandot i bottenstriden.– Det är två matcher som är ruskigt viktiga, säger Markus Holgersson.

Tipsa en kompis

Saturday 11 May

Helsingborgs mardröm: Bortakrisen fortsätter

Helsingborg har inte vunnit på fem matcher. Och ännu inte tagit poäng på bortaplan.Under lördagen tappade de i slutet och föll mot Kalmar, trots flertalet lägen att ta ledningen.– Ytterligare en förlust på bortaplan här när vi gör en riktigt bra och stabil match och även har 100% chanser och borde till och med gjort något mål så det är surt, riktigt surt, säger Markus Holgersson.

Tipsa en kompis

Saturday 11 May

Stödet från skadade Pär Hansson: ”Är en legend”

Kalle Joelsson, 21, har befäst sin plats i startelvan i skadade Pär Hanssons frånvaro.Nu är den rutinerade målvakten talangens stora stöd.– Han finns där för att prata om situationer, både på och utanför planen, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 7 May

Haglund tar över HBK – efter tunga starten

Halmstad har fått en tung start i superettan. Fotbollslaget, som tippades vinna serien på upptaktsträffen i mars, ligger sist i tabellen efter sex spelade matcher och nu agerar klubben.
Tränaren Igor Krulj får lämna och ersätts av Magnus Haglund.

Tipsa en kompis

Tuesday 7 May

Hyllningen efter krysset: ”Stolt över grabbarna”

Helsingborgs IF gick in i mötet med Djurgården med bara en poäng på de tre senaste matcherna.Och hamnade tidigt i underläge med 1-0.– Vilken karaktär vi har i laget, det ska vi ta med oss, säger Markus Holgersson efter att HIF räddat en poäng.

Tipsa en kompis

Monday 6 May

”Kan bli för mycket för honom också”

När flera av Helsingborgs äldre rutinerade spelare har gått sönder - har Markus Holgersson, 34, stått pall.Samtidigt har han fått större ansvar som kapten i Andreas Granqvists frånvaro.–Jag har byggt på mig en starkhet i kroppen och en medvetenhet som gör att jag kan hålla mig undan skador, säger Holgersson som också berättar hur han gör för att det inte ska bli ”one man show” med ”Granen” i HIF.

Tipsa en kompis

Monday 29 April

HIF-ilskan: ”De får ett jävla skitmål”

Helsingborg åkte på en mardrömsstart mot Östersund.Innan halvtimmen spelad hade Östersund gjort två mål och HIF drabbats av två tunga skador.– De får ett jävla skitmål, jag blir riktigt förbannad på det, säger Markus Holgersson, kapten HIF till C More i pausen.

Tipsa en kompis

Friday 5 April

Topplaget saknar spelduglig gräsplan

Halmstads BK:s sista träning inför hemmapremiären mot Örgryte fick ske på konstgräs.Trots vårvädret finns ingen spelduglig gräsplan – och klubben får inte beträda Örjans Vall än.– Det är klart att det inte är optimalt att träna på konstgräs när man har en gräsplan som matcharena, säger HBK-tränaren Igor Krulj.