Tipsa en kompis

2019-04-02

Målvaktsstjärnan blir borta hela vårsäsongen

Pär Hansson missade Helsingborgs IF:s allsvenska premiär.Nu är det klart att målvakten kan vara tillbaka först till höstsäsongen.– Vi kan bara konstatera att det har gått alldeles, alldeles för fort. Man har underskattat den kraft det innebär att stå i mål i fotboll. Under samma resa har man upptäckt att ligamentet inte är tillräckligt starkt. Jag behöver därför de här månaderna för att kunna gå på igen, säger Hansson till Helsingborgs Dagblad.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Ängelholm

Grundat år: 1976

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Tuesday 2 July

”Jag skäms över att jag inte lyssnade på kroppen”

Pär Hansson har minst sagt ett tungt år bakom sig.Skadan som uppkom i slutet av superettan är fortfarande inte läkt – samtidigt som han tvingats skjuta på återkomsten till fotbollsplanen.–Jag har lärt mig att uppskatta fotbollen igen, säger en trots omständigheterna hoppfull HIF–målvakt.

Tipsa en kompis

Thursday 6 June

Så ska Helsingborgs IF rädda kontraktet: ”Oerhört viktigt”

Tio poäng på tolv matcher.Då blickar Helsingborgs IF ivrigt fram mot den allsvenska omstarten.– Nu har vi Örebro, Elfsborg och Sirius. Det är tre oerhört viktiga matcher för att vi ska få andas lite, säger backstjärnan Markus Holgersson.

Tipsa en kompis

Sunday 2 June

Åren då Skånederbyn avgjorde guldstrider

Den 15 september 2010. Malmö FF ställdes i seriefinal mot direkta konkurrenten och eviga rivalen Helsingborgs IF, vann med 2-0 och tog så småningom första guldet sedan 2004.På andra sidan stod Markus Holgersson.Nu ska han för första gången på nio år ställas mot MFF i ett nytt Skånederby.– Det kommer bli många gula kort, säger Helsingborgsförsvararen.

Tipsa en kompis

Saturday 25 May

HIF-kaptenens kritik mot supportrarna: ”Stötta oss”

Markus Holgersson skrädde inte orden efter Helsingborgs kryss mot Falkenberg.Ytterbacken var ganska nöjd med sitt lags insats, men desto mindre nöjd med de egna supportrarna.– Det hade varit roligt om de hade stöttat oss i stället, säger HIF:s besvikne lagkapten.

Tipsa en kompis

Friday 17 May

”Det är två matcher som är ruskigt viktiga”

Den kommande veckan kan sätta tonen för resten av Helsingborgs IF allsvenska säsong.Nu handlar det om att ta kommandot i bottenstriden.– Det är två matcher som är ruskigt viktiga, säger Markus Holgersson.

Tipsa en kompis

Saturday 11 May

Helsingborgs mardröm: Bortakrisen fortsätter

Helsingborg har inte vunnit på fem matcher. Och ännu inte tagit poäng på bortaplan.Under lördagen tappade de i slutet och föll mot Kalmar, trots flertalet lägen att ta ledningen.– Ytterligare en förlust på bortaplan här när vi gör en riktigt bra och stabil match och även har 100% chanser och borde till och med gjort något mål så det är surt, riktigt surt, säger Markus Holgersson.

Tipsa en kompis

Saturday 11 May

Stödet från skadade Pär Hansson: ”Är en legend”

Kalle Joelsson, 21, har befäst sin plats i startelvan i skadade Pär Hanssons frånvaro.Nu är den rutinerade målvakten talangens stora stöd.– Han finns där för att prata om situationer, både på och utanför planen, säger han.

Tipsa en kompis

Tuesday 7 May

Haglund tar över HBK – efter tunga starten

Halmstad har fått en tung start i superettan. Fotbollslaget, som tippades vinna serien på upptaktsträffen i mars, ligger sist i tabellen efter sex spelade matcher och nu agerar klubben.
Tränaren Igor Krulj får lämna och ersätts av Magnus Haglund.