Tipsa en kompis

2019-04-14

Elfsborgs anfallare gjorde alla målen

BORÅS. Elfsborg reste sig snabbt efter 0–3-smällen på Ullevi.3–1 mot Sundsvall – och lagets tre anfallare gjorde sina första mål för säsongen.– Det var en riktigt skön seger, säger Pawel Cibicki vars säkra avslut definitivt avgjorde tillställningen.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

GIF Sundsvall

Grundat år: 1903

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Saturday 22 June

IFK Göteborg hyllar Stefan Lindqvist

Den förre storspelaren Stefan Lindqvist, 52, är drabbad av den dödliga sjukdomen ALS.Nu väljer IFK Göteborg att hylla honom inför mötet med Gif Sundsvall på Gamla Ullevi.– Han är väldigt tagen av all blåvit kärlek, säger initiativtagaren Fredrik Risp, 38.

Tipsa en kompis

Friday 21 June

JUST NU: Klar för belgiska klubben

Mikael Lustig hade redan själv bekräftat att han lämnar Celtic efter sju år i klubben.Nu är det även klart att belgiska Gent blir landslagssvenskens nästa klubbadress.– Mikael har den vinnarmentalitet och de ledaregenskaperna som vår klubb, och särskilt våra yngre spelare, behöver, säger klubbens sportchef Peter Verbeke i ett pressmeddelande.

Tipsa en kompis

Wednesday 19 June

Lustig bekräftar: Lämnar nu Celtic

SportExpressens avslöjande är nu bekräftat.Mikael Lustig lämnar Celtic efter sju år i klubben.”Jag önskar jag fått chansen till ett ordentligt farväl”, skriver han på Instagram.

Tipsa en kompis

Monday 17 June

Gif Sundsvall säljer sin lagkapten

Gif Sundsvall blir av med sin lagkapten och skyttekung. Linus Hallenius har skrivit på för Apoel FC. Det bekräftar den cypriotiska klubben på sin hemsida.

Tipsa en kompis

Monday 17 June

Hallenius presenterad – klar för storklubben

Linus Hallenius är klar för Apoel FC.Precis som SportExpressen kunde avslöja säljer Gif Sundsvall sin anfallare till Cypern.Det bekräftar Apoel FC på sin Twitter.

Tipsa en kompis

Monday 17 June

Lustig nära övergång – nobbar allsvenskan

AIK och Malmö FF ser ut att kunna glömma Mikael Lustig.Enligt SportExpressens uppgifter landar landslagets högerback i dag i Belgien för att genomgå läkarundersökningen hos KAA Gent.Går allt som planerat väntas han skriva på för den belgiska klubben inom kort.

Tipsa en kompis

Friday 14 June

Är detaljer från att sälja lagkaptenen

Gif Sundsvall är bara detaljer från att sälja lagkaptenen Linus Hallenius.Enligt SportExpressens uppgifter är Apoel FC och Giffarna i princip överens om övergångssumman för anfallaren - och går allt som planerat ansluter 30-åringen när Apoel inleder försäsongen om någon vecka.

Tipsa en kompis

Tuesday 11 June

”Det kunde hanterats på ett annat sätt…”

MADRID. Mikael Lustigs kontrakt med Celtic går ut i sommar.Men framtiden är fortfarande oklar. Efter matchen mot Spanien bekräftar han intresset från Malmö FF och medger att det finns en besvikelse gentemot Celtic.– Det kunde hanterats på ett annat sätt, vad som hänt och sagts, säger han.