Tipsa en kompis

2019-04-14

Liverpool upp i topp efter Salahs drömmål

Manchester City satte kniven mot Liverpoolstrupen.Men Liverpool svarade upp med att besegra Chelsea på hemmaplan med 2-0.Efter Mohamed Salahs drömmål är Liverpool åter i serieledning.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester C

Grundat år: 1880

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

Wednesday 19 June

Klart: Stjärnan förlänger med Manchester City

Backen kommer stanna i Manchester till 2024

Tipsa en kompis

Monday 17 June

”Nya Messi” köps – lånas sedan tillbaka

Joao Felix till Manchester City • Spelar vidare i Benfica

Tipsa en kompis

Thursday 6 June

Manchester City kan ha brutit mot finansiella regler

Europeiska fotbollsförbundet Uefa misstänker att Manchester City brutit mot de finansiella reglerna – och utreder därför den engelska mästarklubben. Men det gillar inte Man City, som nu lämnat in en slags överklagan till idrottens skiljedomstol Cas i hopp om att få utredningen stoppad.

Tipsa en kompis

Tuesday 4 June

Duon dumpas – då hyllas de av Klopp

I helgen blev de Champions League-mästare.Nu meddelar Liverpool att Daniel Sturridge och Alberto Moreno får lämna klubben.- Det viktigaste att säga till de här två otroliga spelarna är: ”tack”, säger tränaren Jürgen Klopp.

Tipsa en kompis

Monday 3 June

Affären blir inte av: ”De är helt galna”

Manchester City vill ha bra betalt för att släppa Leroy Sané.För bra, menar Bayern Münchens ordförande Uli Hoeness.– De är helt galna, säger han till Kicker.

Tipsa en kompis

Monday 27 May

Arsenals drömlag – ska vinna titeln med reaköp

Arsenal planerar att försöka utmana Liverpool och Manchester City om ligatiteln nästa säsong – men tränaren Unai Emery jobbar med bakbundna händer.Eftersom ledningen gett Emery en begränsad budget, måste spanjoren bygga ett mästarlag med hjälp av en rad potentiella fynd.SportExpressen har tittat närmare på Arsenals plan inför transferfönstret.✓ Jagar ”Klopps favorit” för att ersätta Aaron Ramsey✓ Kan ta Ajaxs stjärnspelare ...


Läs mer »

Tipsa en kompis

Monday 27 May

Citys attack mot spanska jättarna

Manchester City blev anklagade av La Liga-pampen Javier Tabas för att ha förstört transfermarknaden.Nu har klubbpampen Khaldoon Al-Mubarak kommit med ett ilsket försvarstal.

Tipsa en kompis

Sunday 26 May

Citys superbud – för att behålla stjärnan

Bayern München rycker i Leroy Sané.Nu har Manchester City avfyrat ett sista desperat supererbjudande för att behålla sin stjärna.