Tipsa en kompis

2019-04-14

Liverpool upp i topp efter Salahs drömmål

Manchester City satte kniven mot Liverpoolstrupen.Men Liverpool svarade upp med att besegra Chelsea på hemmaplan med 2-0.Efter Mohamed Salahs drömmål är Liverpool åter i serieledning.

Läs på källsidan: www.expressen.se

Du måste vara inloggad för att kommentera.
Logga in eller skapa ett konto via knapparna uppe till höger

Manchester C

Grundat år: 1880

Livenyheter från Sveriges största nyhetskällor

Tipsa en kompis

16:57

Det här kändes som 90 minuter bakfyllefotboll

Manchester City spelade i dag en nyckelmatch i titelstriden med Liverpool, mot trean i Premier League.Ändå kändes det som att besvikelsen från veckan lagt sig som en blöt filt över det som borde vara en glödbädd innanför linjerna på Etihad.För alla utom en.

Tipsa en kompis

15:32

Man City fick revansch på Tottenham

Manchester City fick revansch på Tottenham efter Champions League-uttåget i onsdags. I dag vann CIty i ligan med 1-0 i lagens tredje möte på tio dagar.

Tipsa en kompis

15:23

City tar revansch –  går upp i topp igen

Manchester City har tagit gruvlig revansch på Tottenham.Efter uttåget ur Champions League firades påskafton på bästa sätt efter Phil Fodens 1-0 i femte minuten.Nu leder City ligan en poäng före Liverpool.

Tipsa en kompis

Thursday 18 April

Jonas Eriksson efter VAR-dramat: ”Folk tror på en gudomlig sanning”

Hands eller inte vid avgörande 4-3-målet mellan Manchester City och Tottenham?
Offside eller inte vid bortdömda 5-3?
Gårdagens semifinal väckte starka känslor hos supportrarna
– Folk tror på en gudomlig sanning med VAR, säger förre proffsdomaren Jonas Eriksson till SVT Sport

Tipsa en kompis

Thursday 18 April

Bilderna i VAR-dramat – som domaren inte fick se

Fernando Llorentes avgörande mål i rysarmatchen mellan Manchester City och Tottenham videogranskades och godkändes.Men enligt ESPN-profilen Craig Burley hade målet aldrig fått grönt ljus om domaren fått se ”rätt” vinkel.

Tipsa en kompis

Thursday 18 April

Hårda kritiken mot Pep – efter uttåget

Tottenham knockade Manchester City ur en helgalen Champions League-kvartsfinal.Efteråt riktades kritik mot Citymanagern Pep Guardiola.– Han kan inte vinna CL utan Messi, det är han som gör skillnaden. Han försökte göra det med Bayern men lyckades inte, säger forne storspelaren Ruud Gullit i BeIN Sports.

Tipsa en kompis

Thursday 18 April

Guardiola: ”Det är hemskt”

Tottenham gick vidare till semifinal efter en fullständigt osannolik 4–3-förlust i andra kvartsfinalmötet med Manchester City.
– Det här är varför vi älskar fotboll. Mina spelare är hjältar som tagit sig hit, säger Mauricio Pochettino, tränare i Tottenham.

Tipsa en kompis

Wednesday 17 April

Det här kommer att bli ihågkommet för alltid

Det är sällan man ser en fotbollsmatch och man verkligen känner att man har varit med om något historiskt.Ofta vill vi få matcher till något större än vad de egentligen är.Manchester City - Tottenham den 17 april 2019 var ett undantag.